Belgische Darts Bond zet de weg voort met een nieuw bestuur België nieuws
België nieuws

Belgische Darts Bond zet de weg voort met een nieuw bestuur

Belgische Darts Bond zet de weg voort met een nieuw bestuur

Gisterenavond heeft de algemene vergadering van de Belgische dartsbond een nieuwe raad van bestuur aangesteld met het oog op vernieuwing en verandering.

De raad van bestuur bestaat uit onderstaande mensen die alles in het werk zullen stellen om de dartssport in België te promoten en de structuren en werking van de Belgische dartsbond te verbeteren.

Voorzitter: Gerry Walters
Ondervoorzitter: Stephan D’Aes
Secretaris: Dave Joacim

Overige leden:
Dave Kerwyn
Steven Giebens
Francis Vanherle
Tim De Coninck

Later op de avond heeft de raad van bestuur de posities verdeeld en is Gerry Walters aangesteld als nieuwe voorzitter van De Belgische dartsbond vzw. Door zijn lange ervaring binnen de dartsport in zowel binnen- als buitenland is Gerry de geknipte man om de Belgische dartsbond terug op de rails te zetten.

Als rechterhand krijgt hij Stephan D’Aes naast zich die de functie van ondervoorzitter zal opnemen en alle facetten binnen de Belgische dartsbond nauwkeurig zal opvolgen. Secretaris wordt Dave Joacim.
De functie van penningmeester blijft voorlopig vacant totdat er een geschikte kandidaat wordt gevonden. Ontslagnemend penningmeester Brenda Malschaert zal deze functie verderzetten tot het einde van het jaar.

Het nieuwe bestuur wenst uitdrukkelijk de aftredende bestuursleden te danken voor hun inzet en medewerking van de voorbije jaren binnen de Belgische dartsbond.

Het nieuwe bestuur zal tevens de laatste voorbereidingen treffen voor het Winmau Belgian Open dat van 2 tem 4 augustus zal plaatsvinden in Ranst.

Voor de nieuwe website klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws