Home België nieuws Erik Clarys komt terug met links

Erik Clarys komt terug met links

TheSheriffIsBack

Erik Clarys verdween enkele jaren geleden uit het dartscircuit. Clarys viel van een een ladder waarbij hij zijn werparm op meerdere plaatsen brak. Na elf operaties gaf hij de hoop niet op om nog ooit terug te keren in het circuit en na maanden van trainen met zijn linkerarm is het hem gelukt. Clarys komt terug.

Met de volgende aankondiging in het Dartfreakz forum laat Erik weten terug te komen binnen de dartswereld. “Ik had me als doel 1 juli 2011 gesteld. Heb dat dan naar vroegere datum verschoven: Centerparcs masters in november. En zelfs dat gaat waarschijnlijk nog vervroegd worden naar Rosmalen Open. Ik zie het nog wel even aan. In elk geval ziet het er veelbelovend uit. Zal wel van een ander niveau zijn, maar dat is in het begin niet belangrijk. Het belangrijkste is terug onder de mensen te komen, niveau en prestaties komen later wel”, aldus Erik Clarys.

En we hebben nog meer goed nieuws want Erik Clarys gaat een column schrijven voor Dartfreakz.nl. Erik welkom terug in het circuit. Namens Dartfreakz wensen we je alle succes toe en we zullen je op de voet volgen.