Home België nieuws Laatste kansen op kwalificatie voor Team Belgium in december

Laatste kansen op kwalificatie voor Team Belgium in december

Volgende week zondag 8 december zal de voorlaatste ranking plaatsvinden van de BDC, Belgium Darts Corporation, voor het seizoen 2019. Dit is voor de Belgische spelers één van de laatste kansen om zich te kwalificeren voor de selectie van de Belgische teams.

Deze ranking gaat door in het Provinciaal centrum van Malle waarvan alle informatie te vinden is op de website van de BDC.

De laatste ranking van dit jaar gaat door op zondag 22 december in Glabbeek. In maart 2020 neemt de BDC, als officieel lid van de 4 Nations Cup, deel aan het 4 landentoernooi dat dan in Duitsland wordt gehouden.

In 2021 is het de beurt aan België om het 4 landentoernooi te organiseren en de BDC is al volop bezig met de eerste voorbereidingen.

Dit jaar namen de teams van de BDC al deel aan het 4 landentoernooi in Luxemburg en niet zonder succes. Zowel de heren,dames als de jeugd heeft hier het beste van zichzelf gegeven.

Wilt u ook kans maken op een plaats in de selecties, kom dan zeker naar deze 2 ranking toernooien.

Alle ranking toernooien worden gespeeld in mooie en ruime zalen, waar plaats genoeg is voor de dartbanen met afrastering rond de banen en een speciaal voor de BDC gebouwde podiumbaan waar alle finales op worden gespeeld.

Er wordt ook steeds gestart in poules, zodat iedereen evenveel kansen krijgt om het beste van zichzelf te geven.

Deze ranking toernooien zijn uiteraard alleen toegankelijk voor Belgische spelers. Op zaterdag is er een open toernooi voor alle spelers, van alle nationaliteiten, van amateur tot profdarter en van 8 tot 108 jaar.

Wij zijn er klaar voor… U ook? Het voltallige BDC bestuur heet u welkom.