Floortjes kijk op darts... Columns
Columns

Floortjes kijk op darts...

Floortjes kijk op darts...

Ook de loting voor de Champions league of darts is bekend. Ik moet de 1e ronde tegen Anette Mertens, voor mij een onbekende. De sheet is behoorlijk pittig, Karin ten Kate, Anca Zijlstra, Bianca Borghart, Sharon Prins en ik zijn bij elkaar in de sheet ingedeeld. De andere kant zijn Jacqueline Draaisma, Marian Huizing en Kristie Struker de favoriet voor de finale. Ik hoop echt dat het allemaal wil vallen die dag, ik heb er in ieder geval erg veel zin in! In elk geval, wie er ook mag winnen, de winnares debuteert op het tv podium! Ook open Didam komt er weer aan. De dameskoppel gooi ik met Tamara Schuur en de mixkoppel met Danny Azier.

De Winmau komt ook steeds dichterbij. Ik ga dit jaar samen met Tamara Schuur en haar vriend Johan Botter. Ook hier heb ik erg veel zin in, in ieder geval maar ik moet toch wel even gaan trainen want met dat hete weer heb ik niet echt voor dat bord gestaan... Maar goed, elke woensdagavond is er een funtoernooitje in Nieuw Vennep waar ik wel eens heen ga en ook een oefenwedstrijd met Down Under staat op de agenda! Ook thuis nog even een paar pijltjes gooien en dan moet het wel goed komen! Dat ga ik nu maar doen dus ik zou zeggen tot de volgende keer!

Floortje

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws