Home Columns Floortjes kijk op darts…

Floortjes kijk op darts…

df_pdchoofddorpzondag7010

Per toeval kwam ik erachter dat er een toernooi was in Katwijk: het PAS- open. Samen met vaderlief erheen en het was er gewoon druk! Voor de dames waren alle 16 plaatsen bezet en we speelden in poules. In de poule werd alles gewonnen. De kwartfinale en halve finale werden met 3-0 en 4-0 gewonnen en toen werd het wachten… Ik had al heel veel last van hoofdpijn en de warmte maakte het ook niet veel beter… Finale eindelijk tegen Rilana Erades. In de poule won ik net aan van haar maar de scherpte was er duidelijk af bij mij. Het was helemaal niet slecht, dat niet, maar het was gewoon niet meer zo steady als daarvoor. Ik had bijvoorbeeld ook  niet door dat Rilana de wedstrijd uitgooide, ik was er van overtuigd dat er minimaal 1 leg moest worden gegooid, haha! Ik verloor dus met 5-2 maar al met al heb ik echt lekker gegooid deze dag dus ik vond het wel jammer maar was toch wel erg tevreden!

Ook de loting voor de Champions league of darts is bekend. Ik moet de 1e ronde tegen Anette Mertens, voor mij een onbekende. De sheet is behoorlijk pittig, Karin ten Kate, Anca Zijlstra, Bianca Borghart, Sharon Prins en ik zijn bij elkaar in de sheet ingedeeld. De andere kant zijn Jacqueline Draaisma, Marian Huizing en Kristie Struker de favoriet voor de finale. Ik hoop echt dat het allemaal wil vallen die dag, ik heb er in ieder geval erg veel zin in! In elk geval, wie er ook mag winnen, de winnares debuteert op het tv podium! Ook open Didam komt er weer aan. De dameskoppel gooi ik met Tamara Schuur en de mixkoppel met Danny Azier.

De Winmau komt ook steeds dichterbij. Ik ga dit jaar samen met Tamara Schuur en haar vriend Johan Botter. Ook hier heb ik erg veel zin in, in ieder geval maar ik moet toch wel even gaan trainen want met dat hete weer heb ik niet echt voor dat bord gestaan… Maar goed, elke woensdagavond is er een funtoernooitje in Nieuw Vennep waar ik wel eens heen ga en ook een oefenwedstrijd met Down Under staat op de agenda! Ook thuis nog even een paar pijltjes gooien en dan moet het wel goed komen! Dat ga ik nu maar doen dus ik zou zeggen tot de volgende keer!

 

Floortje