Alles over veilig online gokken op dartswedstrijden algemeen nieuws
algemeen nieuws

Alles over veilig online gokken op dartswedstrijden

Alles over veilig online gokken op dartswedstrijden

Gokken op darten – hoe werkt het?

Darten is een sport die steeds meer aan populariteit wint, zeker sinds het met regelmaat op televisie uitgezonden wordt en de toernooien steeds spannender worden. In Nederland zijn er veel mensen die de wedstrijden volgen, mede omdat het aantal Nederlandse namen toe lijkt te nemen. Naast Van Gerwen en Van Barneveld zijn er veel andere darters die de Nederlandse kleuren dragen tijdens het gooien. Aangezien Nederlanders ook graag geld inzetten op de mogelijke uitkomsten bij wedstrijden, is het interessant om eens te kijken naar de mogelijkheden die er zijn bij het gokken op darten.

Het draait allemaal om de odds

Voordat je gaat kijken naar de mogelijkheden bij het inzetten op dartwedstrijden, is het goed om even een stapje terug te doen. Sportweddenschappen bij elke bookmaker draaien namelijk om odds. Een veilig online casinolaat altijd duidelijk de odds zien voordat je een inzet plaatst. De odds kun je het best vertalen als de waarschijnlijkheidsfactor dat iets gebeurt. Hoe lager de odd is, hoe groter de kans is dat het gebeurt. Speelt Van Gerwen tegen een debutant die nog niets heeft laten zien, dan zal de odd voor Van Gerwen 1.2 of lager zijn.

Dit betekent concreet dat een inzet van een euro €0,20 oplevert bij winst. Dat is niet heel aantrekkelijk. De odd voor de debutant zal vele malen hoger liggen. Is de odd voor de debutant bijvoorbeeld 4.5, dan krijg je €4,50 uitgekeerd wanneer je een euro op de debutant inzet. Dat is dus €3.50 winst.

Rekening houden met de odds is dus verstandig. Een ‘zekere’inzet levert vaak weinig geld op. Een gecombineerde of riskante inzet kan veel meer geld opleveren, maar het is direct ook minder waarschijnlijk dat het gaat gebeuren. Anderzijds kan een favoriet natuurlijk ook verliezen! Hoe je het wilt spelen, dat is echter helemaal aan jou.

Hoe kun je wedden op darten?

Er zijn altijd veel onderlinge wedstrijden, competities en uiteraard ook grote toernooien. Welke van de wedstrijden gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van een weddenschap, dat ligt aan de bookmaker die je kiest. Aangezien darten steeds populairder wordt bij het gokken, neemt het aantal wedstrijden overigens met de dag toe. De kans is dus groot dat je gewoon jouw favoriete darter kunt volgen bij het plaatsen van sportweddenschappen.

Mogelijke manieren om geld in te zetten zijn inzetten op een winnaar van een wedstrijd, maar ook de winnaar van een competitie of de winnaar van een groot toernooi. Door het dartnieuws te volgen kun je vaak veel informatie vinden over kanshebbers, data waarop toernooien gespeeld worden en uiteraard ook het laatste nieuws met betrekking tot de stand in de competitie.

Welke evenementen zijn echt interessant om bij te houden?

De vele wedstrijden en toernooien maken het niet makkelijker om te bepalen op welk moment je in wilt zetten. Evenementen die van belang zijn, zijn uiteraard het World Darts kampioenschap, maar ook de Dutch Open en World Grand Prix zijn momenten om zeker in de gaten te houden. Aangezien deze evenementen wat groter zijn, is er vaak meer informatie beschikbaar die je kunt gebruiken om een weddenschap te plaatsen.

Weet je echter veel van darten, volg je het darten op de voet en kun je goede inschattingen maken over wie de winnaar wordt na een wedstrijd? Dan is het ook mogelijk om bij de betere bookmakers alle wedstrijden in de gaten te houden. Aangezien darten een compleet eigen tab heeft, kun je alles in een overzicht vinden.

Andere mogelijkheden en de toekomst

Gokken op darten zit in de lift. Dat betekent dat het al wel mogelijk is, maar dat het nog lang niet op het punt is waar het moet zijn. Inzetmogelijkheden nemen steeds vaker toe, ook wat betreft het aantal punten dat gegooid wordt, maar dit wordt nog niet door alle bookmakers meegenomen in de inzetmogelijkheden. Gezien de grote interesse in het gokken op darten is de kans echter groot dat dit de komende tijd zal veranderen en dat er meer aanbod komt voor de mensen die een gokje willen wagen op het darten. Vind je darten interessant en zet je graag wat geld in, dan is dit zeker iets om in de gaten te houden de aankomende maanden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws