Home algemeen nieuws Danny Noppert krijgt een 9-darter tegen van Scott Baker

Danny Noppert krijgt een 9-darter tegen van Scott Baker

PDC

Players Championship 2 is nog maar twee uur onderweg, maar er zijn alweer twee 9-darters gegooid. Geen Nederlander deed het kunstje, maar er kreeg wel een Nederland een tegen zich.

De Engelsman Scott Baker lootte in de eerste ronde van PC2 de fries Danny Noppert. Bij een stand van 2-0 in het voordeel van de man uit de Joure, wist The Mod een perfecte leg te gooien via tweemaal 180 en een 141-finish. Deze partij werd live uitgezonden via de PDC livestream en deze zult u dan ook snel vinden op onze website. Noppie wist de partij uiteindelijk te winnen met 6-5 en plaatste zich daarmee bij de laatste 64.

De andere Engelsman die de perfecte leg wist te produceren was Keegan Brown. Hij speelde in zijn eerste ronde wedstrijd tegen de Pool Krzysztof Kciuk. Toen het 5-2 stond voor The Needle wist hij de partij in het slot te gooien met een 9-darter. Hij gooide deze leg met tweemaal een 177-score en een 147-finish.

Het regent perfecte legs in het eerste Players Championship weekend van het jaar. Ook zaterdag tijdens de eerste Players Championship van het jaar, werden er twee 9-darters geproduceerd.

Het tweede Players Championship toernooi kunt u hier live volgen.

 

Door: Marcel Bus