Dartfreakz.nl op zoek naar de leukste videobeelden op YouTube algemeen nieuws
algemeen nieuws

Dartfreakz.nl op zoek naar de leukste videobeelden op YouTube

Dartfreakz.nl op zoek naar de leukste videobeelden op YouTube

Al diverse dartsgerelateerde video’s zijn de revue in de afgelopen maanden gepasseert, uiteenlopend van Jerry Hendriks die de microfoon te hand neemt tijdens de Spring Cup 2011 tot de Nederlandse topspeler op het voetbalveld, Robin van Persie, die zijn kunsten aan het dartsbord vertoont. Vanaf heden zullen we wekelijks een dartsgerelateerde video plaatsen waarbij we alle bezoekers oproepen om leuke dartfilmpjes, die te vinden zijn op YouTube, in te sturen.

Je kunt jouw favoriete filmpjes mailen naar [email protected]. Wekelijks zal de redactie een selectie maken en het leukste filmpje van die week publiceren in het nieuwe item. Bij ieder filmpje dat wordt geplaatst zal tevens de inzender worden benoemd.

Dus wil je dat jouw favoriete dartsgerelateerde video op Dartfreakz.nl wordt geplaatst? Stuur dan de youtube-link door naar [email protected] en misschien wordt volgende week wel jouw filmpje onder benoeming van jouw naam getoond.

Om het nieuwe item alvast te starten is de eerste onderstaande video gekozen door de redactie.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws