Home algemeen nieuws De eerste online dartcompetitie waarin je een sponsorcontract wint

De eerste online dartcompetitie waarin je een sponsorcontract wint

De IEDB brengt het online darten naar een next level en lanceert naast hun huidige Instagram account nu een website (www.iedb.co.uk). Afgelopen tijd hebben we reeds gezien dat Mach Darts Limited (darts management bedrijf) zijn spelers scout via het grootse online dart platform via Instagram. Maar nu heeft iedereen de kans om een contract te verdienen door middel van Gold membership account.

Spelers zoals Gian van Veen, Martijn Verdaasdonk en Shane Weeks hebben reeds een contract getekend. Waarin ze geheel gefaciliteerd en begeleid worden richting de PDC, om daar hun tourcard te bemachtigen. Iedereen heeft de mogelijkheid om zichzelf in de schijnwerpers te spelen voor het sponsorschap van Mach Darts dat via IEDB word gespeeld. Naast dat ze hun spelers daar scouten kun je nu ook via een Gold membership account in een competitie strijden voor een Mach Darts contract. 

Via www.iedb.co.uk vind je meer informatie over deze mogelijkheden. Naast het sponsorschap bieden ze ook de mogelijkheid om als Gold of Silver member op IEDB major events prijzengeld te verdienen. Tevens kun je als Bronze member zelf kiezen om voor het prijzengeld te spelen of alleen voor punten in het online IEDB Order of Merit klassement, zoals de huidige concept via Instagram gespeeld wordt.

Als Gold member krijg je tevens toegang tot een exclusief private Instagram account met trainingsvideo’s en darts advies van het Mach Darts Team. Naast de kans op een sponsorcontract bij MDL zijn er tevens nog tal van andere voordelen. Een geweldig nieuw concept waarin iedere darts speler zijn ontwikkeling naar een next level kunt brengen.