algemeen nieuws

De aftrap van het MariFlex Open wordt gedaan op de groene mat. Nederland versus England in een 11 tegen 11 wedstrijd over 60 minuten. Vorig jaar was het oranjelegioen niet voor niets gekomen en zagen ze de Nederlanders met 7-2 winnen van Engeland.

Na de eerste 30 minuten keken de Nederlanders al tegen een achterstand aan van 1-2, alles was nog mogelijk. De coaches spraken de spelers moed in voor de laatste 30 minuten. Na de aftrap speelden de oranje leeuwen duidelijk aanvallender. Scott Mitchel, de keeper van de Engelsen, zag met grote vrezen de aanvallende acties van Joey, Willy en Wesley op hem afkomen. De Engelsmannen dekten de goal echter goed af waardoor de MariFlex Leeuwen maar niet achter de doellijn kwamen.

In Sportpark Nieuw Vreelust nabij het Sparta stadion lukte het de Nederlanders niet de titel te prolongeren. Engeland had in de afgelopen maanden enkele sterspelers via Marktplaats op de kop weten te tikken waardoor de oranje leeuwen met 2-5 richting de sportkantine gingen voor de derde helft.

Vanavond is er in de businesslounge een dartdemo van o.a. Tony O'Shea en Darryl Fitton waarna de darters hun plaatsje opzoeken voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Helmond Sport.