Frans Harmsen "Ik stond weer te genieten van mijn spel" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Frans Harmsen "Ik stond weer te genieten van mijn spel"

Frans Harmsen "Ik stond weer te genieten van mijn spel"

Afgelopen weekend wist Frans Harmsen een mooie prestatie te leveren door tijdens het Open Antwerpen de tweede plaats te behalen. Naar aanleiding van deze prestatie spraken we onze landgenoot en legden we hem een aantal vragen voor aangaande zijn finaleplaats bij het Open Antwerpen, zijn dartscarrière tot dusver en zijn doelstellingen voor de toekomst.

Zo vroegen we hem wat zijn persoonlijk mooiste wedstrijd was tijdens het singletoernooi van het Open Antwerpen. “Mijn mooiste wedstrijd vond ik toch wel de finale tegen Tony West omdat het eindelijk lukte om een goede wedstrijd te gooien en tevens een 160- en 170-finish te noteren. Ik stond lekker relaxed op het podium en het was een wedstrijd op hoog niveau met een aantal 180-ers. Ik stond eindelijk zelf weer eens te genieten van mijn eigen spel,” aldus Frans Harmsen.

Wanneer we hem vragen naar zijn doelstellingen, geeft hij aan graag de Lakeside en de Zuiderduin Masters te willen halen. “Ik zou graag één keer de Lakeside en de Zuiderduin Masters willen spelen en hoop natuurlijk zo hoog mogelijk op de ranking te eindigen. Helaas valt het allemaal niet mee omdat ik geen sponsor heb,” aldus Harmsen.

Bij het terugblikken op zijn dartscarrière tot dusver geeft hij aan persoonlijk het meest trots te zijn op zijn eerste optreden live op SBS6 tegen Bob Taylor, gevolgd door zijn Nederlands kampioenschap in 2002 waarbij hij destijds Raymond van Barneveld versloeg. “Mijn wedstrijd tegen Bob Taylor verloor ik wel en ik gooide ook niet erg sterk maar het was wel mooi om mee te maken. De sfeer was ongelooflijk en dat maakt het mijn mooiste moment! Het mooiste aan het kampioenschap in 2002 vind ik dat ik toen Raymond van Barneveld versloeg. Hij was op dit moment al dé man en is dat nog steeds vind ik. Het feit dat ik toen van hem won vond ik een mooi moment,“ aldus Frans Harmsen. Het behaalde kampioenschap met het Nederlands team bezet persoonlijk zijn derde plaats in zijn dartscarrière.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws