Home algemeen nieuws Gezellige zomerse spellen voor buiten

Gezellige zomerse spellen voor buiten

De dagen worden alweer langer. Nog even en we kunnen we een hele avond heerlijk buiten genieten. Hou jij er ook niet van om een hele avond stil te zitten dan hebben we wat gezellige zomerse spellen voor die prima buiten te gebruiken zijn en een gewone zomeravond kunnen veranderen in een spannend toernooitje met de buren.  

Darts

Darten is heel populair. Nu veel dartclubs nog gesloten zijn en er geen toernooien kunnen worden gespeeld is het tijd om het dartbord op te hangen op een droge plaats in de tuin en je buren of vrienden uit te nodigen voor een onderling toernooitje. Gezellig samen buiten darten is dé oplossing voor nu. Zorg wel voor een zachte ondergrond zodat je dartpijlen niet op de stenen vallen. Neem je dartbord na het spelen wel weer mee terug naar binnen. Het bord moet zo droog mogelijk blijven om in goede conditie te blijven.

Vliegeren

Vliegers zijn er in alle soorten en maten. Van de standaard vlieger die we allemaal kennen tot complete luchtmatrassen. Wellicht zijn die laatste niet echt geschikt voor in de tuin maar op het strand kun je jezelf heerlijk uitleven met zo’n grote vlieger. 
 

Tafeltennis

Natuurlijk heeft niet iedereen een officiële tafeltennistafel thuis maar met behulp van een grote plaat en een losse netset maak je al snel je eigen tafeltennistafel. Met niet al te veel wind kun je buiten prima een potje tafeltennis spelen. Zorg voor wat extra pingpongballen want die zullen zeker her en der rondvliegen. Vestig een nieuw record overslaan of oefen thuis op je topspin. Lekker en sportief bezig zijn in eigen tuin!
 

Badminton of paddle tennis

Badminton is ook een ideale sport om te beoefenen in de tuin of buiten op straat. Met of zonder net ertussen. Gewoon lekker overspelen of elkaar uitdagen met lastig te retourneren slagen. In de Blokker folder vind je prima rackets om heerlijk te badmintonnen met een shuttle of paddle te spelen met een zachte bal. 

Jeu de boules

Jeu de boules is hét buitenspel op de camping maar uiteraard kun je dat ook in je eigen tuin spelen. Een stukje gazon of een strookje met zand is een prima plek om samen gezellig te jeu de boulen. Wie gooit het nauwkeurigst zijn bal naast het kleine balletje en wint zo het spel? Te spelen met meerdere mensen of in toernooivorm.