Gian van Veen succesvol tijdens Bullshooter European Championship algemeen nieuws
algemeen nieuws

Gian van Veen succesvol tijdens Bullshooter European Championship

Gian van Veen succesvol tijdens Bullshooter European Championship

Afgelopen week stonden de Bullshooter Europese kampioenschappen in Salou op het programma. Gian van Veen heeft dit jaar al mooie stappen gezet in zijn darts carrière. Waarbij hij dit jaar reeds zijn TV-debuut maakte voor de PDC op de Euro Tour in Hildesheim. Kwam hij nu uit voor het Nederlandse team bij het Softtip Bullshooters European Championship.

Hij wist twee Europese titels op zijn naam te schrijven. Allereerst boekte hij zijn eerste succes tijdens het Single Pro Cricket event. Door door te stomen naar de finale en verdienstelijk de titel op te eisen met fantastisch spel. Afgelopen zondag won hij tevens de Mix Triple 701. Waarin hij het team vormde met Kyana Frauenfelder en Twan Snoeck. Waarbij ze gezamenlijk in de finale het Belgische team met 3-1 wisten te verslaan.

Team NL pakte het Silver tijdens team verband. De eerste positie was in handbereik door verdienstelijk groepswinnaar te worden in de Poule fase en tevens Amerika te verslaan in de halve finale. Echter, werd in de finale tegen Spanje met 2-3 verloren.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws