Home algemeen nieuws Gian van Veen verlengt zijn contract bij dartsmerk Red Dragon

Gian van Veen verlengt zijn contract bij dartsmerk Red Dragon

Gian van Veen heeft zijn contract bij dartsfabrikant Red Dragon verlengt, zo meldt het management (Mach Darts Limited) met trots op hun social media.

Het 19 jarige talent uit Poederoijen kan worden omschreven als een van de top talenten uit Nederland en jongeren ter wereld van dit moment. Red Dragon spreekt hierin veel vertrouwen uit door zijn contract te verlengen. Aankomend seizoen is hij te bewonderen op de PDC Challenge Tours en Development Tours waarin hij zich wilt gaan plaatsen voor het Unicorn World Youth Championship. Met het uiteindelijke doel om zijn PDC tour-card te gaan bemachtiggen.

Marco Vrolijk (Manager):
“We zijn verheugt met het feit dat een toonaangevend merk als Red Dragon, waarin voormalig en huidig wereldkampioen onder contract staan het vertrouwen uitspreken naar Gian. We weten allemaal dat Gian een top talent is die zeker in afzienbare tijd aansluiting gaat vinden bij het hoogste niveau van de PDC. Naast dat Gian een fantastisch persoon is om mee te werken heeft hij de drive om het beste in zichzelf naar boven te halen. Op de momenten dat hij er moet staan is hij fenomenaal en met zijn positieve uitstraling een speler die van iedereen kan winnen. Dit zien we wekelijk online bij de IEDB (Internationalelitedartsboard) waarin hij fantastische wedstrijden speelt. We kijken dan ook uit naar het eerste PDC Challenge en Development Tour weekend. Op dit moment bereiden we ons voor en zullen we van Mach Darts Limited er alles aan doen om dit in goede banen te begeleiden.”

Gian van Veen:
“Ik sta al een aantal jaren onder contract bij Red Dragon en ik ben zeer verheugd om te mogen aankondigen dat dit contract verlengd wordt. Red Dragon Darts is één van de grootste darts bedrijven ter wereld, mede daardoor ben ik ook trots dat ik deel uit mag maken van Red Dragon Darts en dat ze het vertrouwen in mij hebben uitgesproken. De afgelopen tijd zijn er natuurlijk weinig mogelijkheden geweest om toernooien te gooien, behalve online. Die kans heb ik met beide handen aangepakt. De afgelopen maanden heb ik verschillende online toernooien gegooid, waaronder bij de IEDB. Hierdoor is mijn niveau aanzienlijk omhoog gegaan en dit hoop ik te kunnen laten zien op de aankomende PDC toernooien. Dankzij mijn sponsoren is het mogelijk dat ik dit jaar de Development, maar ook de Challenge Tours zal afgaan. Ik ben er klaar voor en kijk er met veel vertrouwen naar uit.”