Home algemeen nieuws Handige tips voor het veilig kopen van snelle YouTube-weergaven

Handige tips voor het veilig kopen van snelle YouTube-weergaven

YouTube staat op de tweede plaats van meest bekeken websites. Dus voor iedereen die aandacht wil voor zijn content, dit is de plek! De weergaven zijn de eerste indicator dat content interessant is, of het nu positieve of negatieve aandacht krijgt. Op het moment dat een video veel bekeken wordt, weet men dat het interesse en aandacht opwekt van andere mensen. Hierdoor zal YouTube het sneller presenteren aan de kijkers en zullen kijkers er vaker op klikken. En het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je content gezien wordt!

Toch kan het op het begin lastig zijn om mensen naar je content toe te krijgen. Allereerst is het belangrijk om alle organische manieren van het verkrijgen van weergaven te exploreren. Deel het bijvoorbeeld onder familie, vrienden en kennissen via andere social media platform. Als dat niet werkt, kan het kopen van extra views, bijvoorbeeld via de Volgers-Kopen service, je in dit geval een boost geven, dus je bent goed op weg. Maar hoe weet u of de views die u koopt veilig zijn?

Bekijk de ervaringen

Op de website worden vaak de ervaringen van gebruikers gedeeld. Ook door middel van zoekmachines kan er achter meer informatie over een bepaalde website worden gekomen. Zoek daarvoor naar de naam van de website en zet er achter “ervaringen” of “betrouwbaar”, om de reviews van eerdere kopers te lezen. Deze reviews geven een helder beeld over het proces van de gebruikers en hun gevoel bij het product.

Check Youtube Studio

Op Youtube Studio kan snel en makkelijk gezien worden wat het bereik van een kanaal is. Zo ziet men meteen wat de invloed is van eventuele stappen die gezet worden om een kanaal te laten groeien. Bij het kopen van weergaven, kan hier ook worden gekeken of alles naar behoren is gegaan en of er daadwerkelijk gegeven is waar voor betaald is. Daarnaast is het ook mogelijk om de effecten op langer termijn te bestuderen, zoals bijvoorbeeld een domino effect. Er kan gezien worden of het aantal weergaven uiteindelijk invloed heeft op het natuurlijke kijkgedrag van echte YouTube gebruikers.

Veilig betaalsysteem

Sommige betaalsystemen zijn veiliger dan anderen. Het daarom cruciaal om te gaan voor voor websites die vertrouwde betaalsystemen aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Pay, Apple Pay of iDeal. Daarnaast kan er gelet worden op andere kenmerken van de website die wijzen op een veilige betaling:

 • In de URL staat https://, dit wijst op een beveiligde website
 • De prijs die op de website staat aangegeven komt overeen met het bedrag dat moet worden betaald
 • De beschrijving van de betaling klopt met hetgeen wat wordt aangekocht

Lees alle informatie op de website

Om een duidelijk beeld te krijgen is het raadzaam om alle informatie op de website even door te lezen. Zo komt men niet voor verrassingen te staan. Vooral in de Veelgestelde Vragen wordt veel informatie gegeven waarop de veiligheid van de website gebaseerd kan worden. Zo staat hier het soort weergaven dat gekocht wordt (bots versus echte mensen), de weergavetijd van de gekochte weergaven en een eventueel retourbeleid. Daarnaast kan er gelet worden op formaliteit en vermelding van een eventuele bezorgingstijden.

Een goede klantenservice

Een betrouwbare website geeft snel antwoord en houdt goed contact. Door alvast een e-mail te sturen met eventuele vragen is het mogelijk om te controleren of het bedrijf bereikbaar is. Ook is het een goed teken als de contactgegevens duidelijk zichtbaar zijn op de website, zodat contact leggen makkelijk is. Betrouwbare websites behandelen de klant als persoon en zullen sneller persoonlijk antwoord geven op eventuele vragen. Ze zijn vaak vriendelijk en oplossingsgericht en denken mee met hun klanten.

Organische groei

Betrouwbare websites geven aan dat ze de weergaven organisch zullen opbouwen. Dit houdt in dat er langzaam steeds meer weergeven bij zullen komen op het account. Op deze manier ziet het er voor de buitenwereld en het platform niet uit alsof de weergaven gekocht zijn, maar lijkt het gewoon alsof verschillende echte accounts interesse hebben gekregen in de video. Deze natuurlijke opbouw zorgt ervoor dat er ook veilig een groter aantal weergaven kan worden gekocht, omdat het minder snel opvalt.

Aanbevolen websites

Op internet vind je vaak lijsten met zogenaamde “aanbevolen websites”. Als een website door veel verschillende websites wordt aanbevolen, met een duidelijke lijst en redenen waarom een bepaalde site wel of niet betrouwbaar en geschikt is om YouTube weergaven te kopen, dan geeft dat vertrouwen. Vooral als de website waarop deze informatie gedeeld wordt een hoge autoriteit heeft, kan er van uit worden gegaan dat de lijst betrouwbaar is.

Realistische prijzen

Het is handig om van tevoren te checken wat de reguliere prijzen zijn van de weergaven. Ga hiervoor een aantal websites af waar weergaven gekocht kunnen worden en vergelijk de prijzen met elkaar. Het kost mensen tijd en moeite om het aantal weergaven van een kanaal te doen stijgen. En als de prijs ver onder de gemiddelde prijs zit, dan zouden er wat alarmbellen moeten afgaan. Bedenk daarom hoe realistisch het is dat een bepaalde prijs wordt aangeboden. Aan de andere kant is het natuurlijk ook niet wenselijk om veel te veel te betalen, zelfs als een bedrijf er verder erg betrouwbaar uitziet. Ze kunnen die autoriteit namelijk ook gebruiken om een prijs voor te schotelen die veel te hoog is voor het geboden product.

Balans houden

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat een YouTube account bekeken wordt door echte mensen die oprechte interesse hebben in de geleverde content. Hiervoor is het nodig dat er interactie is op het kanaal, onder de video’s en op andere platformen. Alleen het kopen van weergaven zal dan waarschijnlijk niet behulpzaam zijn. Om veilig YouTube weergaven te kopen, en niet gezien te worden als een ‘nepaccount’  is het daarom ook belangrijk om op andere manieren te investeren in het account. Dit kan bijvoorbeeld door:

 • de interactie aan te gaan met de kijkers
 • aandacht te besteden aan de content
 • aantrekkelijke graphics te gebruiken
 • helder informatie te verschaffen
 • juiste tags te gebruiken

Probeer een klein pakket

Bij twijfel kan er altijd eerst worden gekozen voor een kleiner pakket. Websites bieden vaak pakketten aan van verschillende groottes waar uit gekozen kan worden. Door eerst een klein bedrag uit te geven aan een pakket is duidelijk:

 • Wat er geleverd wordt
 • Of de transactie veilig is
 • Of eventueel een retourbeleid werkt
 • Of het contact met de klantenservice goed verloopt
 • Of het wordt geleverd binnen het afgesproken termijn
 • Of de aankoop makkelijk is
 • Of er ook op langer termijn resultaten zijn

Doordat een kleiner pakket minder geld kost, gaat er ook minder verloren wanneer het toch niet zo gaat zoals verwacht. Al is het effect van een groter pakket is dan net wat anders. En bij een positieve ervaring kan er altijd een groter pakket worden gekocht.

Op basis van bovenstaande tips kan er al een aardig idee worden gevormd over de veiligheid van het kopen van weergaven op een bepaalde website. Uiteindelijk is het kopen van weergaven een van vele facetten die kunnen bijdragen aan de groei van een YouTube kanaal. Voor meer informatie over het groeien van een kanaal, zijn er de YouTube creator kanalen. Deze geven verschillende tips en trucjes voor het promoten van een video.