Hawaii Darts Festival gecanceld vanwege huidige situatie Corona-virus algemeen nieuws
algemeen nieuws

Hawaii Darts Festival gecanceld vanwege huidige situatie Corona-virus

Hawaii Darts Festival gecanceld vanwege huidige situatie Corona-virus

Door alle onzekerheden rond het Corona-virus heeft de organisatie van het Hawaii Dartsfestival besloten om het toernooi te cancelen. Dit toernooi zou normaal gesproken hebben plaatsgevonden op 10, 11 en 12 juli in Wunderland Kalkar Duitsland.

"De veiligheid van onze mensen en de gezondheid van alle darters gaan hier boven eigen belang en eventuele economische voordelen. Uit respect naar andere organisatoren wordt dit toernooi niet verplaatst naar een latere datum. Zo kunnen andere geplande toernooien later in het jaar eventueel toch doorgaan," aldus de organisatie.

Alle reeds bevestigde inschrijvingen die al betaald zijn zullen worden teruggestort. De reeds gemaakte en nog komende kosten zullen door de organisatie gedragen worden.

"Uiteraard vinden wij het als organisatie bijzonder jammer dat dit geweldig feest/dart weekend dit jaar geen doorgang kan vinden, maar gezondheid gaat boven alles. Er komen dan ook vanuit ons geen nieuwe toernooien dit jaar, om de overvolle kalender niet nog verder te overbelasten.

Het geplande Dartsfestival in Sevenum in november blijft natuurlijk wel op de agenda staan, net zoals de Texel Darts Trophy in januari."

Als afsluiter doet de organisatie nog een oproep aan iedereen om thuis te blijven zodat je ene ander niet in gevaar kan brengen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws