Interview Belgische jeugdtalenten "Dit komt totaal onverwacht" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Interview Belgische jeugdtalenten "Dit komt totaal onverwacht"

Interview Belgische jeugdtalenten "Dit komt totaal onverwacht"

De twee 17-jarigen jeugdspelers uit België, Kenny Neyens en Dimitri van den Bergh, waren gisteren de sensatie van de dag tijdens de eerste dag van de Dutch Open 2012. Ze wisten de finale te halen van het heren koppeltoernooi waarin ze uiteindelijk pas werden gestopt door Darryl Fitton en Tony O'Shea.

Na afloop van deze finale, welke werd gespeeld op de televisiebanen onder toeziend oog van veel toeschouwers, gaven de twee jeugdspelers aan dat ze dit totaal niet hadden verwacht. "Dit komt voor ons totaal onverwacht", aldus Kenny Neyens. "We kwamen naar Veldhoven om een leuke partij te spelen, maar dat het de finale zou worden konden we ons niet voorstellen", vervolgt Dimitri van den Bergh.

"We kennen elkaar al jaren omdat we bij elkaar op school hebben gezeten. Eind vorig jaar was het niet zo'n fijne periode voor ons omdat we een belangrijk persoon verloren in ons leven. Dit toernooi hebben we echter gespeeld voor diegene en daar hebben we kracht uitgeput'", aldus de twee jeugdtalenten.

Met de prestatie van gisteren ontvangen ze een mooi bedrag van 1.000 euro maar desondanks zijn ze vastbesloten om hun school af te maken en daarna een aansluitende baan te vinden. Darten blijft vooralsnog een hobby van beide heren maar wel is er de wens om ooit een profsporten te worden.

Zondag komen de twee jongens weer in actie in het juniorentoernooi van de Dutch Open.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws