Jeffrey de Graaf “De finale afsluiten met een 161-finish is altijd lekker” algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jeffrey de Graaf “De finale afsluiten met een 161-finish is altijd lekker”

Jeffrey de Graaf “De finale afsluiten met een 161-finish is altijd lekker”

Afgelopen weekend blonken drie Nederlanders uit welke we allen graag even in de spotlight zetten. Eerder we al met Jimmy Hendriks die het Open Litouwen op zijn naam schreef en ook hebben we Kaylee de Priester aan bod gebracht in vanwege haar winst van het Ope Luxemburg. Vandaag is het de beurt aan Jeffrey de Graaf die met een 161-finish de finale besloot van het Open Roemenië. Dartfreakz.nl sprak met de Schagen en het volledig interview is hieronder te lezen.

Hoe heb je het Open Roemenië beleeft afgelopen weekend?
Ik keek er in het begin een beetje tegen op omdat ik in mijn eentje die kant op ging, maar het viel allemaal mee en ik heb een heleboel nieuwe mensen leren kennen. Dus het was een mooi weekend geworden.

Wat was de mooiste partij van het toernooi?

Mijn mooiste pot vond ik de finale tegen Martin Philips. Alles liep wel lekker en dan afsluiten met een 161-finish is altijd lekker. Ik wil het zelf nog wel terug zien maar ik ben bang dat het niet kan want ik kan het nergens vinden.

Wat was de moeilijkste partij van het toernooi?
Mijn moeilijkste partij was de halve finale tegen John Michael omdat ik vrijdag met het opwarm toernooi al verloren had van hem en wou ik nou wel graag van hem winnen. Het was wel jammer dat de mastercallers niet zo goed waren. Hun rekenkwaliteiten zijn niet best en daar probeerde John dus nog mooi gebruik van te maken en dat lukte hem ook nog bijna. Maar ik ben blij dat het allemaal goed gekomen is.

Hoe beschrijf je het gevoel na het gooien van de 161-finish?
Het gevoel is fantastisch om op zo'n manier de pot te winnen. Ik wou er eigenlijk in eerste instantie niet voor gaan want ik gooide die triple 20 en keek naar het scherm om te kijken waar Martin op stond en die stond nog in de 200 dus ik dacht ‘ik gooi nog wel een triple 20’. Maar ik had het idee dat het publiek dat door had want ze begonnen te roepen. “Probeer het of gooi hem uit” of iets in die zin dus ik begon beetje te lachen toen en dacht van ach ja waarom ook niet. En als het dan lukt is dat natuurlijk fantastisch!

Hoe waren de reacties na afloop?
De reacties waren fantastisch. Elke Roemeen was blij dat ik won. Na dat gebeuren met John waren ze bijna allemaal voor mij en dat was geweldig. Ik had die avond ook nog even internet gekocht want ik wou een berichtje sturen dat ik gewonnen had. Toen ik zag dat ik over de 150 reacties op mijn Facebook had staan was ik wel wat verbaasd. Iedereen die het gezien had was mij al voor en dan hoor ik dat er zoveel mensen gekeken hebben naar de livestream. Daar was ik ook wel aardig verbaasd over.

Wat was de leukste reactie?
Als er zoveel personen reageren is het niet mogelijk om er één uit te kiezen als leukste. Ik vond ze allemaal leuk. Dus bij deze wil ik iedereen bedanken voor de support en geweldige reacties.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws