Jerry Hendriks "Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jerry Hendriks "Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit"

Jerry Hendriks "Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit"

Naar aanleiding van de prestatie van Jerry Hendriks afgelopen weekend in Hongarije had Dartfreakz.nl vandaag een exclusief interview met hem waarin werd gesproken over zijn beleving en zijn terugblik op een succesvol weekend. Twee keer eerder hebben we al een artikel besteedt aan Jerry waarbij hij allereerst zorgde voor een en waarbij hij vervolgens zijn stem het werk liet doen tijdens de . Naast het feit dat het zingen hem goed af gaat presteert hij aan het dartsbord ook uitstekend, zo bewees hij afgelopen zaterdag nogmaals.

Wanneer we hem vragen naar het verloop van zijn wedstrijd in aanloop naar de finale geeft Jerry aan geen enkele keer in de problemen te zijn gekomen. “Ik heb veel partijen gespeeld tegen spelers uit verschillende landen. Ze verliepen allemaal relatief goed en ik ben amper in problemen geweest. Vanaf de eerste partij was ik meteen scherp en had ik een goed gevoel,” aldus Jerry Hendriks. De mooiste wedstrijd van de dag vond hij persoonlijk de halve finale tegen Clive Barden. Hierin greep hij elke kans die hij kreeg waardoor hij een zeer knappe 5-0 overwinning wist te boeken. Het feit dat dit de eerste partij op het podium was maakte de overwinning des te mooier.

Naast de tweede plaats tijdens het Open Hongarije heeft hij al veel meer mooie resultaten geboekt en daarom legden we hem de vraag voor wat zijn persoonlijke top 3 is. Op de derde plaats staat voor hem de Winmau World Masters 2010 waarbij hij de laatste 16 haalde en op het podium mocht spelen. Op de tweede plaats staat de overwinning op Phil taylor tijdens een officieel toernooi van het Open Lunteren. Voor hem vormen Phil Taylor samen met Raymond van Barneveld namelijk zijn voorbeelden in de dartssport. En zijn mooiste prestatie vind hij zelf het winnen van de World Cup Singles in 2003. Dit zal hem altijd bij blijven en geldt nog steeds als een mentale ondersteuning.

Tot slot legden we hem de vraag voor welke Jerry Hendriks er nu leuker is, Jerry The Voice Hendriks of Jerry Hendriks de dartsspeler? “De dartsspeler in mij is een serieuze persoon terwijl Jerry The Voice de plezierige kant van mijn persoonlijheid is. Soms is het leuk om alle spanning na het darten van je af te kunnen zetten. Daarnaast wil ik nog even meegeven dat ik dankbaar ben dat ik momenteel de kans en de steun krijg om het darten professioneler aan te pakken. Hierbij wil ik familie, vrienden en mijn sponsors (Hemeco opslagsystemen en Steenberge pilsener) bedanken voor het geloof dat ze in mij hebben.”

Zijn slotwoorden aan het eind van het interview luiden als volgt “Winnaars geven nooit op, en opgevers winnen nooit!”
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws