Jordy Jozee "Winst van NDB in Nijkerk kwam als grote verrassing" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jordy Jozee "Winst van NDB in Nijkerk kwam als grote verrassing"

Jordy Jozee "Winst van NDB in Nijkerk kwam als grote verrassing"

Afgelopen zondag was daar vanuit het niets de winst voor Jordy Jozee op de NDB Ranking van Nijkerk. Voor velen was het een onbekend gezicht die vriend en vijand wist te verrassen door de titel op te eisen van de vijfde NDB ranking van dit seizoen. Dartfreakz.nl sprak de 23-jarige Jordy Jozee uit Zoetermeer die van oorsprong afkomstig is uit Den Haag. In dit interview komt onder andere naar voren dat het ook voor hem zelf een totale verrassing was dat hij op de hoogste trede mocht gaan staan. Maak kennis met een nieuw aanstormend talent, Jordy Jozee.

Naam: Jordy Jozee
Plaats: Geboren in Den Haag
Geboortedatum: 15-08-1988
Woonplaats: Zoetermeer

Opkomstnummer: Deze heb ik niet maar mocht het er van komen dan zou ik graag met het nummer van Opus ‘live is life’ opkomen.

Hoe lang speel je al darts:
Ik speel nu 7 jaar darts. Ik ben begonnen op mijn 16e.

In welk team speel je: Ik speel in dartsteam EXIT in café Min 1 in Zoetermeer. We spelen onder de dartsbond DSWN.

Had je de overwinning van de NDB in Nijkerk verwacht: Nee, absoluut niet! Het eindstation voor mij was altijd de laatste 32 en ik was ook zeer blij toen ik de laatste 16 haalde. Er viel een last van mijn schouders en ik kon voor mijn gevoel vrijuit spelen, wat resulteerde in mooie, goede partijen en uiteindelijk, uit het niets, de overwinning!

Wat zijn je verwachtingen van de tweede helft van het NDB-seizoen: Mijn verwachtingen zijn, dat ik nu sowieso alle NDB-rankings wil gaan aflopen. Verder wil ik niet teveel druk op mijzelf leggen en gewoon vrijuit blijven gooien en kijken waar ik kan eindigen. Nu hoop ik natuurlijk wel dat ik deze positie en vorm enigszins kan vasthouden en ik hoop op een mooie eindpositie.

Op welke eindpositie hoop je te eindigen in de NDB rankingstand: Ik hoop na de prestatie van afgelopen zondag een plek te halen bij de eerste 8 en hiermee, volgens mij, rechtstreekse kwalificatie af te dwingen. Ik weet het niet maar mocht ik daarbuiten vallen en ze gaan selecteren op buitenlandse prestaties is, dan gaat dat heel lastig worden voor mij.

Heb je een plaats in het Nederlands Team voor ogen: Ja, uiteindelijk wel! Dat is, naast het kijken waar je staat tijdens het spelen van de NDB's, toch waar je het voor doet. Een plaats in het Nederlands team bemachtigen.

Wat is je mooiste prestatie in je dartscarriere tot op heden Dat is natuurlijk mijn 1e NDB overwinning!

Wat is je ambitie voor de komende jaren in de dartswereld: Ik hoop mijzelf de komende jaren op de kaart te zetten en ik hoop dat daar eventueel een sponsor uitkomt zodat ik ook internationaal iets kan gaan proberen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws