Justin 'The Force' Pipe naar Japan voor "oorlog" met Cosmo Darts algemeen nieuws
algemeen nieuws

Justin 'The Force' Pipe naar Japan voor "oorlog" met Cosmo Darts

Justin 'The Force' Pipe naar Japan voor "oorlog" met Cosmo Darts

Vele toppers genieten in de maand augustus niet alleen maar van vakantie. Pijlen worden regelmatig gegooid op bijvoorbeeld demo's. Justin Pipe gooit het over een andere boeg. vertrekt vanavond voor vijf dagen naar Japan waar hij aan een softtip toernooi 'Cosmo Wars' zal deelnemen. Daarnaast zal Pipe een bezoek brengen aan zijn darts leverancier Cosmo Darts. Ondanks Pipe niet weet wat hem te wachten staat, kijkt hij uit naar zijn ervaring aan de andere kant van de wereld.

'Om eerlijk te zijn weet ik niet zeker wat het niveau zal zijn. Als professionele darter ben ik in staat na te gaan wat voor spelers het zijn en hoe goed zij het doen. Wij kunnen er veel van leren. Het zal interessant zijn. Het softtip niveau in Japan is erg hoog. Het wordt daar massaal gespeeld, het is onwerkelijk. Ik kijk er naar uit om tegen de softtip spelers in actie te komen en hen te zien spelen. Japan is de verste reis die ik zal maken voor het darten'.

'Steeltip spelers zijn niet bekend in de softtip wereld. In Frankrijk bezocht ik een softtip toernooi met Adrian Gray, Mark Webster en Colin Lloyd. Er waren 6000 spelers en niemand kende ons. Wij zijn "niets" in de softtip wereld. Ik kijk er naar uit om in Japan de onbekende speler te zijn. Hopelijk kan ik het toernooi winnen'.

'Ik kijk er ook naar uit om in Osaka de mensen van Cosmo te ontmoeten. Zij zijn verantwoordelijk voor mijn geweldig materiaal. Hun producten zijn fantastisch. De shaft is altijd recht en de flights gaan jaren mee omdat ze van goede kwaliteit zijn en symetrisch zijn. Er is nooit iets mis met hun producten. Hun service is briljant en onze samenwerking is briljant. Ik hoop nog vele jaren aan Cosmo Darts verbonden te blijven'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws