Kaylee de Priester “Na de winst kwamen de reacties in overvloed” algemeen nieuws
algemeen nieuws

Kaylee de Priester “Na de winst kwamen de reacties in overvloed”

Kaylee de Priester “Na de winst kwamen de reacties in overvloed”

Afgelopen weekend blonken drie Nederlanders uit welke we allen graag even in de spotlight zetten. spraken we al met Jimmy Hendriks die het Open Litouwen op zijn naam schreef en vandaag staat het interview met Kaylee de Priester centraal die zich heeft weten te plaatsen voor de Winmau en de Lakeside kwalificatie door het Open Luxemburg te winnen. Later deze week zullen we Jeffrey de Graaf nog in de spotlight zetten aangezien hij met het Open Roemenië het derde toernooi op naam van Nederland heeft geschreven in één weekend.

Hoe heb je het Open Luxemburg beleeft afgelopen weekend?
Ik heb het toernooi zelf als erg leuk en gezellig ervaren. Het was een goede organisatie en alles liep eigenlijk wel snel door. De dames mochten in een aparte zaal gooien.

Wat was de mooiste partij van het toernooi?
De mooiste partij was toch wel tegen Irina Armstrong. Deze wedstrijd wist ik toch met 4-2 te winnen.

Wat was de moeilijkste partij van het toernooi?
De moeilijkste partij vond ik toch wel de finale. Dit omdat ik 0-3 achter kwam en heb doorgevochten tot 3-3 en hier vervolgens toch nog een winst uit wist te halen.

Hoe waren de reacties na afloop?
De reacties kwamen in overvloed. Ze reageerden allemaal hartstikke blij en super leuk. Nu kan ik ook naar de Winmau en naar de Lakeside kwalificatie. Mijn captain Geert van den Berg was aanwezig en stuurde ons hele team de Wild Hogs uit Langeboom een sms. Niet alleen van hun kreeg ik een reactie maar ook van onze sponsoren. Dat ze het knap vonden dat er iemand die hun sponsorde iets had gewonnen en dan al wel het eerste toernooi.

Wat was de leukste reactie?
De leukste reactie is eigenlijk alles. Als je zo een titel pak dan is een reactie altijd leuk. Ik zou ook nog graag mijn sponsoren willen bedanken. Dat zijn de mensen die hun eigen in zetten voor ons dartsteam De Wild Hogs. Sowieso mijn captain Geert van den Berg, Marc de Klein van Marcsdartbanen.nl en de eigenaar van onze speelgelegenheid D`n Bens in Langenboom.

Foto: Dartfreakz Awards 2011
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws