Home algemeen nieuws Kevin Stolzenbach wint derde CHC woensdagavondtoernooi

Kevin Stolzenbach wint derde CHC woensdagavondtoernooi

Op woensdag 27 juni vond het derde toernooi plaats van de zomerwoensdagavondtoernooien reeks bij CHC in Den Bosch. Deze derde avond betrof een tacticstoernooi. Er waren 12 deelnemers, verdeeld over 3 poules van 4, waarvan de helft naar de winnaarsronde en de helft naar de verliezersronde ging.

In de winnaarsronde stonden Jeffrey Roos (na 2-1 winst op Ricardo van Oort) en Roy Kivit tegenover elkaar in de halve finale. Dit bleek een snelle partij te worden, die Roy met 3-0 wist te winnen.

In de andere halve finale namen de broers Peter (na 2-1 winst op Dave de Leeuw) en Kevin Stolzenbach het tegen elkaar op. Deze partij was spannender en was het Kevin die met 3-1 won.

In de finale ging het dus tussen Roy Kivit en Kevin Stolzenbach. Ook deze partij werd door Kevin met 3-1 gewonnen en zo werd Kevin de winnaar van het toernooi.

In de verliezersronde waren het teamgenoten Jozef de Queljoe (na 2-0 winst op Anne-Marij van den Bogert) en Frans van der Helm (na 2-1 overwinningen op Michael Thomassen en Annick Divirgilio) die de finale haalden. Dit werd een herhaling van hun eerdere ontmoeting in de poule en Jozef was met 2-0 de sterkere speler en won zo de verliezersronde van het eerste Tactics toernooi ooit bij CHC.