Littler wint Gibraltar Junior Darts Open, Van Bijnen is runner-up algemeen nieuws
algemeen nieuws

Littler wint Gibraltar Junior Darts Open, Van Bijnen is runner-up

Littler wint Gibraltar Junior Darts Open, Van Bijnen is runner-up

Op woensdag werd de Gibraltar Junior Darts Open en deze werd gewonnen door de Engelsman Luke Littler. Maar dit ging niet zonder slag of stoot want in de finale stond hij tegenover Pim van Bijnen die eerst nog een 125-finish gooide en pijlen kreeg voor een 5-2 voorsprong. Uiteindelijk was het tock Littler die met 6-4 de titel won. Het meest bijzondere was het doorzettingsvermogen van de Nederlander die zwaar last had van darteritus zoals te zien is op .

Voor de Nederlander was het desondanks een geslaagd toernooi omdat hij vanaf de kwartfinale last kreeg van darteritus maar toch de Duitster Finn Chudziak versloeg met 4-3 en in de halve finale de nummer 1 van de wereld Henry Coates met 5-2 versloeg.

Er zijn twee Nederlandse teams die spelen in Gibraltar. In team A zitten Pim van Bijnen, regerend Dutch Open-kampioen Dylan van Lierop, Sydnee de Vries en Demy Sijbrands. Team B bestaat uit Cédric Saes, Kaya van den Brink, Massimo Balsamo en Joshua Adriaanse.

Programma:
Dinsdag 22-11-2022 – World Cup Team Event
Woensdag 23-11-2022 – Gibraltar Junior Darts Open
Donderdag 24-11-2022 – MVG Masters
Vrijdag 25-11-2022 – Holiday In Express Gibraltar Junior World Darts Finals

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws