Home algemeen nieuws MAD Inaugural Amateur World Championships in December 2022

MAD Inaugural Amateur World Championships in December 2022

BOYLE SPORTS GRAND SLAM OF DARTS RICOH ARENA COVENTRY PIC;LAWRENCE LUSTIG GROUP STAGE 2 RICKY EVANS V JUSTIN PIPE WAYNE WARREN IN ACTION

MAD kondigt met trots de Inaugural Amateur World Championships in december 2022 aan!!

Het evenement is een enorme stap om onderscheid te maken tussen professionele wereldkampioenen en trotse amateurwereldkampioenen.

MAD heeft al de steun van internationale organisaties en zal samenwerkingen zoeken met alle toonaangevende organisaties wereldwijd. Waar die samenwerkingen onmogelijk blijken, zal MAD proberen samen te werken met regionale organisaties en gedreven individuen op dat gebied.

Details van een nieuwe locatie, productie, formats en prijzengeld zullen te zijner tijd worden vrijgegeven, aangezien de onderhandelingen momenteel gaande zijn.

De huidige MAD World Championship-titel, die momenteel in handen is van Wayne Warren, zal na de Contender Series-finale in juli worden omgedoopt tot de MAD Global Championship-titel.

Bij de aankondiging zei MAD-voorzitter Steve Brown:

“Ik ben zo blij om de officiële Amateur World Darts Championships namens MAD aan te kondigen.

Het is belangrijk dat een werkende persoon de kans kan krijgen om zich voor dergelijke evenementen te kwalificeren zonder een fortuin te betalen om de wereld rond te reizen voor punten. Het is vooral belangrijk in deze onzekere tijden van reizen naar het buitenland.

Elk MAD-lid heeft de mogelijkheid om lokale evenementen bij te wonen en zich te kwalificeren voor onze grote evenementen, waar ook ter wereld. Dat is de reden waarom we zoveel tijd in onze software hebben geïnvesteerd, zodat spelers en organisaties een naadloos platform kunnen delen en als nooit tevoren verbinding kunnen maken met grote evenementen.

2022 wordt een enorm jaar voor MAD en we blijven dagelijks groeien. Voor die tijd hebben we veel darts om te spelen en de Winmau European Championships in december om naar uit te kijken tijdens ons Big Weekend in Selsey”

Via de website www.maddarts.tv en op onze Social Media kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de MAD World Championships.

ONE COMMON GOAL ?