Home algemeen nieuws Michael van Gerwen legt aan voor 9-darter op Kings of Darts

Michael van Gerwen legt aan voor 9-darter op Kings of Darts

Nadat vrijdagavond de eerste Kings of Darts avond werd gehouden in ‘s-Hertogenbosch stond zondagavond de editie in Enschede op het programma.

De slotpartij van de avond ging wederom tussen Michael van Geren en Gerwyn Price en daar waar ze er op vrijdag nog een ware strijd van wisten te maken, met een comeback voor de Nederlander vanaf 2-6, werd het dit keer overtuigend 8-1 voor Van Gerwen.

Hij deed dit overigens wel in stijl want in de laatste leg legde de nummer 1 van de wereld aan voor een 9-darter maar miste deze op dubbel 12.

Beelden van dit moment zijn op dit moment nog niet online verschenen maar wel zijn onderstaande videobeelden opgedoken van een gevaarlijke demoshot tussen Bobby George en Michael van Gerwen op de Kings of Darts in ‘s-Hertogenbosch.

Doe dit thuis dan ook niet na.
Tijdens de avond in Enschede op zondag kwam Raymond van Barneveld in actie tegen Fallon Sherrock en Barney, die eerder dit jaar met pensioen ging, versloeg de 25-jarige voormalige kapster overtuigend met 5-0.

Ook werd Tony O’Shea met 6-1 opzij gezet door Van Barneveld en om het feest voor de Nederlanders compleet te maken wist Vincent van der Voort met 5-3 ook Daryl Gurney opzij te zetten.