Home algemeen nieuws Nederlandse jeugd komende week naar JDC World Championship

Nederlandse jeugd komende week naar JDC World Championship

Komende maandag vertrekt het Nederlands jeugdteam naar het JDC World Championship. Het JDC WK wordt van 22 tot en met 25 november gehouden in het Europa Sports Complex in Gibraltar. Er worden verschillende toernooien gespeeld en er is veel topdarts te zien.

Teams:
Er zijn twee Nederlandse teams die gaan spelen in Gibraltar. In team A zitten Pim van Bijnen, regerend Dutch Open-kampioen Dylan van Lierop, Sydnee de Vries en Demy Sijbrands. Team B bestaat uit Cédric Saes, Kaya van den Brink, Massimo Balsamo en Joshua Adriaanse.

Van Bijnen is de meest ervaren speler van de ploeg en was er in 2019 ook al bij. Voor Van Lierop, Balsamo en Saes wordt het de tweede keer dat ze meedoen in Gibraltar. Sydnee de Vries, Demy Sijbrands, Kaya van den Brink en Joshua Adriaanse maken komende week hun debuut op het JDC World Championship.

De NDB is verheugd dat we opnieuw twee teams vol met talent naar Gibraltar sturen. Net als tijdens de laatste twee edities is Michael van Gerwen als sponsor betrokken bij de Nederlandse afvaardiging. 

Programma:
Dinsdag 22-11-2022 – World Cup Team Event
Woensdag 23-11-2022 – Gibraltar Junior Darts Open
Donderdag 24-11-2022 – MVG Masters
Vrijdag 25-11-2022 – Holiday In Express Gibraltar Junior World Darts Finals