Nederlandse kijker mist mogelijk eerste toernooien 2022 op tv algemeen nieuws
algemeen nieuws

Nederlandse kijker mist mogelijk eerste toernooien 2022 op tv

Nederlandse kijker mist mogelijk eerste toernooien 2022 op tv

Het is het laatste jaar waarip RTL 7 de televisierechten heeft om PDC-toernooien uit te zenden. Vanaf 2022 zal dit in handen zijn van de nieuwe streamingdienst Viaplay. Een kleine uitzondering geldt voor de ontknoping van het PDC WK dat van 1 tot en emt 3 januari nog wel door RTL 7 mag worden uitgezonden.

Daarna is het dus aan de nieuwe partner maar daar komt het probleem om de hoek kijken. De streamingdienst wordt in Nederland pas vanaf maart 2022 gelanceerd zo is deze week naar buiten gekomen.

Dan zijn er echter al een paar toernooien geweest die de Nederlandse kijker mogelijk misloopt. Eind januari zal de Masters worden gespeeld en niet veel later is het al tijd voor de UK Open en de start van de Premier League.

Het gerucht gaat dat de Premier League avond in Ahoy op 24 maart het eerste dartstoernooi wordt dat Viaplay live gaat brengen. Hoe we in Nederland tot dat moment alle andere toernooien live kunnen volgens is vooralsnog onbekend.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws