Nog 1 week om je in te schrijven voor het Open Ghent 2022 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Nog 1 week om je in te schrijven voor het Open Ghent 2022

Nog 1 week om je in te schrijven voor het Open Ghent 2022

Op 11-12-13 november wordt er het eerste Caruur Ghent Open darts gehouden in de prachtige sporthallen van HOGENT.

Deze sporthallen zijn goed gelegen, net achter het spoorstation van St. Pieters Gent en beschikt zelf over voldoende parkeerplaatsen.

Op vrijdag is het jeugdtoernooi in 3 categorieën en het unieke studenten koppel toernooi en aansluitend het studenten team toernooi.

Op zaterdag staat er een dubbel en single toernooi gepland speciaal voor de amateur darter met waardebonnen als prijzen en workshops met Erik Clarys.

Op zondag is het dan de beurt aan de “echte” darters.. heren, dames, jeugd en paradarts staand en wheelchair, waarbij voor de winnaar van de heren maar liefst een cheque klaar ligt van € 1000, en voor de winnares bij de dames € 300,-.

Alle finales worden op een podium gespeeld met Jamie Fambach als mastercaller. en de wedstrijdtafel is in handen van Next Level Tournaments met Martin Dekker en zijn team.

De organisatie heeft niets aan het toeval overgelaten om de zalen om te toveren tot ware sportpaleizen en we hopen u dan ook massaal te ontmoeten.

Drank en eten worden aangeboden aan democratische prijzen en de toegang voor supporters is gratis.

Info en inschrijven via: www.ghentopendarts.be

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws