Publiekslieveling Fordham zal schitteren tijdens het World Championship algemeen nieuws
algemeen nieuws

Publiekslieveling Fordham zal schitteren tijdens het World Championship

Publiekslieveling Fordham zal schitteren tijdens het World Championship

Publiekslieveling Andy 'The Viking' Fordham zal deelnemen aan het World Seniors Darts Championship. Dit 50+ World Championship zal gehouden worden in februari 2022.

De inmiddels 59-jarige Fordham wist begin 2004 de wereldtitel te veroveren door af te rekenen met Mervyn King in de finale. Dat zou het begin geweest moeten zijn van een succesvolle periode in de carrière van de Brit. Echter viel in November van 2004 alles in duigen nadat Fordham in de Circus Tavern te Purfleet tijdens een duel met Phil Taylor onwel werd. The Viking balanceerde op het randje van leven en dood, hij kwam er gelukkig weer bovenop maar wist nimmer meer titels te veroveren.

The Viking zal het opnemen tegen diverse oud wereldkampioenen waaronder Phil Taylor, Ted Hankey, John Lowe, Keith Deller, Bob Anderson, Dennis Priestley en Martin Adams. De kans dat ook oud wereldkampioenen zoals Raymond van Barneveld, Gary Anderson en Peter Wright allen oud wereldkampioen en boven de vijftig zullen deelnemen is niet groot gezien deelnemers geen actief lid van de PDC mogen zijn.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws