Raymond van Barneveld overweegt comeback in wereld van soft tip algemeen nieuws
algemeen nieuws

Raymond van Barneveld overweegt comeback in wereld van soft tip

Raymond van Barneveld overweegt comeback in wereld van soft tip

Donderdagavond was Raymond van Barneveld met voor Phil Taylor en dat smeekte naar meer. Voorafgaand aan de partij tegen The Power liet hij al weten een comeback in het soft tip darts niet uit te sluiten.

Na zijn overwinning op Taylor bevestigde de 5-voudig wereldkampioen nogmaals dat hij daar voor open staat: "Het smaakt zeker naar meer. Ik ga kijken wat hieruit ontstaat, maar ik sta ervoor open.”

Voor het duel tegen liet Barney al weten: "Ik hoor vaak dat ze het verschrikkelijk vinden dat ik gestopt ben met 52 jaar. Dat snap ik, maar een comeback in het soft tip darts sluit ik niet uit. Ik oefen weer dagelijks en in China, Hawaï en Japan hebben ze kampioenschappen. Waarom ga ik straks daar niet eens kijken? Het niveau is behoorlijk."

Bovendien was hij donderdag dicht bij een 9-darter en ook daar kwam hij na afloop even op terug: "Als ik terugkijk, potverdorie. Ik gooi zeven van de acht dubbels uit. Net die ene niet, dat was wel leuk geweest. Ik zou geen sportman zijn als ik dat niet jammer zou vinden. Een negendarter in zo’n wedstrijd, dat zou de wereld over gaan.”

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws