Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Aileen de Graaf

Road to the Winmau met Aileen de Graaf

AileendeGraaf

Deze keer spraken we Aileen de Graaf om vooruit te kijken naar de Winmau World Masters 2010. Een uitgebreide introductie is voor deze dame al niet meer nodig aangezien ze zichzelf de afgelopen periode al regelmatig in de kijker heeft gespeeld. Momenteel bezet ze een gedeelde tweede plaats op de NDB-ranking samen met Francis Hoenselaar. Samen scharen ze zich op twee punten afstand achter de huidige nummer één, Karin Krappen. We legden Aileen dezelfde vragen voor als aan alle andere deelnemers aan de Winmau.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Via mijn selectie voor het Nederlands team.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis samen met mijn vriend, moeder, zus en oom.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Ik ga niks bijzonders doen ter voorbereiding, maar ik ga gewoon lekker competitie gooien en gooi misschien een toernooi in het weekend.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, ik ga niet nog met iemand speciaal trainen.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik heb geen verwachtingen. Het is de eerste keer dat ik meedoe, dus ik laat het allemaal wel over me heen komen. Hopelijk heb ik een goede dag en een gunstige loting. Het zou natuurlijk wel supermooi zijn om de finale te halen.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Als ik zelf even niet hoef te spelen ga ik wachten op de volgende wedstrijd, kijken bij andere wedstrijden en zelf een beetje ingooien.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik zie mezelf niet als een favoriet. Het is allemaal nieuw voor me en ik zie het gewoon als een leuke ervaring en ga ervan genieten.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Vriendelijk, sociaal en zorgzaam.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Ik wil iedereen veel succes en plezier wensen dit dartsseizoen.