Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Angelique Maarse

Road to the Winmau met Angelique Maarse

AngeliqueMaarse

Vandaag blikken we vooruit op de Winmau World Masters met Angelique Maarse. Deze uit Aalsmeer afkomstige meid heeft zich geplaatst door onlangs de Champions League of Darts bij de meisjes op haar naam te schrijven. Eerder dit jaar won ze ook de NDB ranking in Nijkerk en werd ze runner-up bij de eerste ranking in Amsterdam. Ze bezet momenteel een gedeelde tweede plaats samen met Kaylee de Priester en Marilou Daamen. We vroegen naar haar voorbereiding op de Winmau en legden Angelique de volgende vragen voor.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb eerst een ticket gekregen vanwege een afzegging. Maar naderhand heb ik de Champions Leage of Darts gewonnen en dus kreeg ik ook daarvoor een ticktet.
 
Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik ga met de boot samen met m´n vader en stiefmoeder.
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Thuis trainen en iedere week een toernooitje.
 
Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, ik ga niet met iemand speciaal trainen.
 
Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht drukte, zwaar en veel publiciteit.
 
Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Als ik zelf even niet hoef te spelen dan ga ik ingooien als het mogelijk is of ik ga bij andere mensen kijken.
 
Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik ben wel een favoriet omdat ik geen druk heb. Ik heb namelijk niks te verliezen.
 
Beschrijf jezelf in 3 woorden: Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, gezellig en een kletskous.
 
Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Ik hoop dat iedereen gaat kijken.