Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Angelo Hermans

Road to the Winmau met Angelo Hermans

AngeloHermans

Zoals iedere dag blikken we met een geplaatste speler vooruit op de Winmau World Masters 2010 en vandaag doen we dat met Angelo Hermans. Hij heeft zich geplaatst doordat hij in een Nederlandse finale het Open Frankrijk 2009 won waarin hij met 4-1 te sterk was voor Bjorn Fransen. Met deze overwinning heeft hij een ticket gewonnen om in oktober in actie te komen in Hull voor de Winmau World Masters. We legden hem de volgende vragen voor om te achterhalen hoe zijn aanloop naar dit toernooi eruit ziet.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mij geplaatst doordat ik het Open Frankrijk heb gewonnen.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis per boot samen met mijn vader.
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Mijn voorbereiding bestaat uit veel trainen en veel wedstrijden gooien. Daarnaast speel ik de komende tijd ook nog enkele toernooien.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Ik gooi momenteel veel toernooien samen met Marco Verhofstadt.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht dat ik er veel van opsteek en op zich is het al een belevenis  om erheen te gaan, vind ik.
 
Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Als ik zelf even niet hoef te spelen ga ik denk ik even bij andere kijken.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Het gaat mij er niet om of ik wel geen favoriet ben. Het gaat mij vooral om het spel en daarnaast het leren kijken en beleven.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Als ik mijzelf moet beschrijven denk ik aan de volgende drie woorden: sportief, dartfreak en leergierig.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Ik vind het bijzonder dat Dartfreakz.nl mij heeft benaderd voor dit interview.