Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Annet van Elten

Road to the Winmau met Annet van Elten

Annet_van_Elten

Voor deze editie van Road to the Winmau spraken we met Annet van Elten. Ze loopt nog niet zo lang mee in het circuit maar ze heeft inmiddels wel al laten zien wat ze in huis heeft. In de afgelopen maanden heeft ze van zich laten spreken tijdens de NDB-rankings waarbij ze nu ruim aan de leiding gaat en onlangs heeft ze haar eerste internationale titel behaald tijdens het Open België. Haar hoogtepunt behaalde ze echter tijdens het EK Jeugd waarbij ze samen met Lynn Poolen een zilveren en bronzen medaille in de wacht sleepte voor Nederland.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Allereerst heb ik namens de NDB een Winmau ticket ontvangen omdat ik was opgenomen in het Nederlands jeugdteam, maar onlangs heb ik het Open België gewonnen waaraan ook een ticket zat verbonden. 

Hoe reis je naar Hull en met wie: Samen met mijn familie en vrienden reizen we op woensdag 27 oktober af naar Engeland met een groep van acht personen. Op woensdagavond stappen we op de boot en op donderdagochtend zijn we dan in Engeland.
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Ik zal in ieder geval op 10 oktober deelnemen aan de NDB Ranking in ’s-Hertogenbosch wat een thuiswedstrijd is voor mij. Verder neem ik iedere dinsdagavond deel aan het damestoernooi van de No-Score Dinsdagranking omdat dit een goede training is en als ik ’s avonds nog tijd heb dan train ik ook thuis.
 
Ga je nog met iemand speciaal trainen: Iedere dinsdagavond is er een groep dames die er bijna iedere week zijn en daarmee train ik het meest. Als ik thuis een keer ga trainen doe ik dat met mijn vriend of met mijn oom en een kennis.
 
Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik laat me verrassen want ik heb helemaal geen idee wat ik ervan kan verwachten. Ik hoop dat het in ieder geval weer een leuke tijd wordt zoals we ook hebben gehad tijdens het EK Jeugd in Duitsland.
 
Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Er zijn veel Nederlandse jongens en meisjes die meedoen en die ik de afgelopen maanden heb leren kennen. Op de momenten dat ik zelf niet hoef te spelen zal ik ze zeker gaan aanmoedigen. Verder zijn we al een dag eerder in Engeland waardoor we ook nog even lekker kunnen gaan shoppen.
 
Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik zie mijzelf niet als één van de favorieten omdat ik tijdens het EK Jeugd in Duitsland heb gezien hoeveel goede meisjes er zijn die al veel meer ervaring hebben.
 
Beschrijf jezelf in 3 woorden: Als ik mijzelf in drie woorden zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik onzeker, eigenwijs en soms ongeduldig ben.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Ik wil sowieso alle Nederlandse deelnemers die zich hebben geplaatst voor de Winmau World Masters heel veel succes wensen en dat we met z`n allen Nederland maar mooi op de kaart gaan zetten.