Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Dick van Dijk

Road to the Winmau met Dick van Dijk

Dick2009 2

De komende weken proberen we om alle Nederlandse spelers die zich hebben geplaatst voor de Winmau World Masters 2010 een aantal vragen voor te leggen. Voor de tweede editie van Road to the Winmau hebben we deze vragen voorgelegd bij Dick van Dijk. De oud-wereldkampioen heeft het darten momenteel op een laag pitje staan gezien zijn omstandigheden maar heeft desondanks een startbewijs om eind oktober in Hull aan de startlijn te verschijnen.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010:
Op basis van het WK 2005… denk ik?

Hoe reis je naar Hull en met wie: Alleen, als ik al ga.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Ik train nu elke maandag bij Havenzicht en dat was het wel zo ongeveer.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, als ik al train dan met Cor Groenwegen.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Niet al te veel qua prestatie, maar je weet het maar nooit.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Ik ga dan de podiumwedstrijden bekijken en eventueel kijken bij de Nederlanders die dan nog meedoen.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik zeer zeker niet. Ik heb 7 weken niet gedart omdat ik er geen zin meer in had in verband met de ziekte van mijn moeder en omdat ik ook mijn enkelbanden gescheurd heb.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Ongeduldig, humor en zorgzaam.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Doe bij alles wat je doet je uiterste best.