Road to the Winmau met Fabian Roosenbrand algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Fabian Roosenbrand

Road to the Winmau met Fabian Roosenbrand

Fabian Roosenbrand is één van de spelers die eind volgende maand in actie zal komen tijdens de Winmau World Masters 2010 in Hull. Vandaar dat wij hem spraken en hem vroegen naar zijn blik op dit toernooi. Naast Fabian hebben we al meer geplaatste spelers de vragenlijst voorgelegd en deze zijn helemaal onderaan dit artikel te vinden. Tevens zullen er de komende weken nog interviews volgen met de overige geplaatste spelers.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Via de Nederlandse selectie heb ik mij geplaatst voor de Winmau World Masters 2010.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis naar Hull met mijn vriendin, mijn schoonouders, de teamcaptain van Bleufingers Misca Wieten en met sponsor Auto Freek uit Heino.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Mijn voorbereiding bestaat uit veel trainen en veel toernooien gooien.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, ik train het liefst alleen of met mijn vriendin.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik denk ik ga winnen natuurlijk.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Dan ga ik even een sigaretje roken en bij andere spelers kijken.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk dat ik wel een favoriet ben maar dat is iedereen die er staat. Als je een goede dag heb dan kun je winnen.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Ik ben rustig, eerlijk en een doorzetter.

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van dit interview: Ik wil mijn schoonouders, mijn vriendin en mijn sponsors Auto Freek uit Heino en tapperij Teun uit Wapenveld bedanken voor alle steun en vertrouwen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws