Road to the Winmau met Gilbert van der Meijden algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Gilbert van der Meijden

Road to the Winmau met Gilbert van der Meijden

Het aftellen is begonnen. Nog slechts 11 dagen te gaan voordat in Engeland de Winmau World Masters van start gaat. In aanloop naar dit televisietoernooi spreken we nog enkele spelers waaronder vandaag Gilbert van der Meijden. Hij schreef het Tops of Holland van vorig jaar op zijn naam en gaat momenteel aan kop bij de junioren in de NDB Ranking. Vol goede moed zal hij volgende week de overtocht maken naar Engeland waar hij vorig jaar nog de kwartfinales wist te bereiken.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Via Tops of Holland heb ik mij geplaatst voor de Winmau World Masters.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis naar Hull met de boot. Dit doe ik met mijn ouders, teamcaptain Andre Koetsveld en met de famillie Kaaijk.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Mijn voorbereiding bestaat uit elke dag lekker trainen en deelnemen aan de toptraining bij L&L.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, niet dat ik weet.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Dat het zeker gezellig wordt en ik hoop op een goede prestatie. Zoals ik nu sta te gooien moet dat zeker lukken.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Een sigaretje roken en Nederlanders aanmoedigen.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk het wel omdat ik weet wat ik kan. Helaas komt het er niet altijd uit op de belangrijke toernooien maar als ik zo blijf gooien als tijdens de NDB dan behoor ik tot de top 10 van Europa.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Ik zie mijzelf als een doorzetter en serieuze kansmaker.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Veel Dartfreakz plezier!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws