Road to the Winmau met Gino Vos algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Gino Vos

Road to the Winmau met Gino Vos

Vorig jaar wist Gino Vos voor sensatie te zorgen door Ted Hankey bij de laatste 16 naar huis te sturen. Vervolgens wist hij in de kwartfinale nog weerstand te bieden tegen Martin Adams waarin hij uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen. Ook dit jaar zal Gino Vos weer deelnemen aan de Winmau World Masters met als doel om een prestatie zoals vorig jaar te herhalen.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010:
Ik heb mij geplaatst omdat ik opgenomen was in het Nederlands selectieteam.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis met de boot en doe dat samen met Tony en nog een paar anderen!

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Mijn voorbereiding bestaat vooral uit veel trainen.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Ja, ik ga vooral trainen met het Hemeco Pro Dartsteam waar ik in zit.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht een super leuk toernooi en ik hoop het net zo goed te doen als vorig jaar!

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Lekker ingooien en lekker mijn rust pakken zodat ik kan focussen op de wedstrijden.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk het wel, omdat ik vorig jaar al heb ervaren hoe het toernooi is en dat ik het podium heb gehaald. En dat hoop ik nu weer te halen!

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Rustig, aardig en eerlijk.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Bezoek www.cafebachus.nl een keer en bedankt voor dit interview!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws