Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Jeffrey de Zwaan

Road to the Winmau met Jeffrey de Zwaan

Jeffrey_de_Zwaan

Jeffrey de Zwaan is met zijn 14 jaar nog een aspirant maar doet niet onder voor de grote jongens. Bij de NDB ranking domineert hij bij de aspiranten door maar liefst vijf van de zes toernooien te hebben gewonnen waarbij hij al tweemaal een 170-finish heeft genoteerd voor de winnende leg in de finale. Tevens heeft hij deelgenomen aan het EK Jeugd in Duitsland bij de junioren waar hij samen met Jeffrey Stichter een gouden medaille heeft behaald. Deze jongen heeft de potentie om het zeer ver te gaan schoppen en wij spraken hem om vooruit te blikken op zijn eerste optreden tijdens de Winmau World Masters.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mezelf geplaatst via het toernooi German Open Jeugd en ook omdat ik in het Nederlands jeugdteam zat.
 
Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis met Ryan de Vreede, Ricky de Vos en met mijn vader.
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Ik denk hetzelfde als andere. Lekker trainen en veel toernooien gooien.
 
Ga je nog met iemand speciaal trainen: Ik train wel vaak met Ryan de Vreede.
 
Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Dat het een leuk gezellig toernooi gaat worden!
 
Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Sowieso bij andere kijken natuurlijk.
 
Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik zie mezelf niet echt als een favoriet omdat dit nog mijn eerste keer is en nog niet de echte ervaring heb op dit grote toernooi. Het zal wel leuk zijn als ik het zou winnen natuurlijk.
 
Beschrijf jezelf in 3 woorden?: Ik ben een aardige en grappige jongen.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview? : Let the darts be with you. En voor iedereen die naar de Winmau gaat, succes!