Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Jeffrey Sparidaans

Road to the Winmau met Jeffrey Sparidaans

Jeffrey_Sparidaans

Jeffrey Sparidaans heeft ook deelgenomen aan het EK Jeugd in Duitsland, evenals Jeffrey de Zwaan die we voor de laatste editie van Road to the Winmau spraken. Door de selectie in het Nederlands jeugdteam mag Jeffrey Sparidaans zijn pijlen nu op de Winmau World Masters richten. Momenteel staat hij op de 8e plaats in de NDB Ranking van de junioren waardoor hij erop is gebrandt om zichzelf van zijn beste kant te laten zien. Dit kan hij doen door aanstaande zondag tijdens de NDB Ranking in Den Bosch goede zaken te doen en over drie weken heeft hij de mogelijkheid om zich aan de rest van de wereld te tonen wanneer hij in actie komt tijdens de Winmau World Masters 2010. 

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mij geplaats voor de Winmau World Masters omdat ik in het Nederlands jeugdteam stond.

Hoe reis je naar Hull en met wie: We gaan via Rotterdam naar Hull en ik neem mijn ouders mee.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Natuurlijk veel trainen en hopen dat ik ver komen. We zien het wel.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Nee, ik ga niet met iemand speciaal trainen. Ik train vaak alleen en soms ook met Henri van Es.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik hoop wel eenn beetje dat ik ver kom maar je moet ook geluk hebben met de loting. Soms krijg je gelijk een moeilijke en dan heb je kans dat je dan er gelijk eruit ligt dan dat is zeker niet leuk.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Als ik niet hoef te spelen kijk ik graag naar andere Nederlandse spelers en dan ga ik ze aanmoedigen.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel:
Ik kan niet altijd winnen en misschien win ik wel maar voor hetzelfde geld ook niet. Het ligt grotendeels ook aan de loting die ik krijg.

Beschrijf jezelf in 3 woorden:
In drie woorden. Dan denk ik aan sportief, ervaring en goed.

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van dit interview:
Ik wens alle Nederlanders die naar de Winmau mogen heel veel succes en ik hoop dat ze ver komen.