Road to the Winmau met Marilou Daamen algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Marilou Daamen

Road to the Winmau met Marilou Daamen

Over zo'n 7 weken is het alweer zover dan staat in Engeland de Winmau World Masters op het programma. In aanloop naar dit toernooi blikken we hierop vooruit door een aantal geplaatste spelers een aantal vragen voor te leggen. We beginnen met een speelster die haar ticket dubbel en dwars heeft verdient aangezien ze maar liefst 5 toernooien op haar naam schreef waarmee ze recht had op deelname aan de Winmau World Masters. We hebben het hier over Marilou Daamen die momenteel herstellende is van de ziekte van Pfeiffer. We legden haar de volgende vragen voor.Ik heb mij geplaatst voor de Winmau World Masters door het Open Vlaanderen, Centerparcs Masters, Mariflex Open, Open Antwerpen en Dutch Open Youth te winnen. Ik denk met de boot met ons pap. Proberen veel te trainen en zo snel mogelijk van m'n nasleep van Pfeiffer af te komen. Wie weet, haha. Ik zou het zelf nog niet weten. Ik verwacht niks en zie wel wat er gaat komen. Naar anderen kijken die ik graag mag. Ik geloof niet dat ik een favoriet ben, vooral niet hoe ik op het moment gooi. Door de nasleep van m’n Pfeiffer ben ik gigantisch hard achteruit gegaan en ik probeer dat op mijn manier weer terug te gaan pakken en zorgen dat ik snel weer de oude wordt. Verlegen, doorzetter en blond, haha.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Wees jezelf dan kom je het verst en geef het vooral nooit op. Ook niet als je 2-0 achter staat. En roddel niet achter mensen hun rug om want dan werk je alleen mensen tegen je.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws