Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Marilou Daamen

Road to the Winmau met Marilou Daamen

Marilou_Daamen

Over zo’n 7 weken is het alweer zover dan staat in Engeland de Winmau World Masters op het programma. In aanloop naar dit toernooi blikken we hierop vooruit door een aantal geplaatste spelers een aantal vragen voor te leggen. We beginnen met een speelster die haar ticket dubbel en dwars heeft verdient aangezien ze maar liefst 5 toernooien op haar naam schreef waarmee ze recht had op deelname aan de Winmau World Masters. We hebben het hier over Marilou Daamen die momenteel herstellende is van de ziekte van Pfeiffer. We legden haar de volgende vragen voor.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010:
Ik heb mij geplaatst voor de Winmau World Masters door het Open Vlaanderen, Centerparcs Masters, Mariflex Open, Open Antwerpen en Dutch Open Youth te winnen.
 
Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik denk met de boot met ons pap.
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Proberen veel te trainen en zo snel mogelijk van m’n nasleep van Pfeiffer af te komen.
 
Ga je nog met iemand speciaal trainen: Wie weet, haha. Ik zou het zelf nog niet weten.
 
Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht niks en zie wel wat er gaat komen.
 
Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Naar anderen kijken die ik graag mag.
 
Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik geloof niet dat ik een favoriet ben, vooral niet hoe ik op het moment gooi. Door de nasleep van m’n Pfeiffer ben ik gigantisch hard achteruit gegaan en ik probeer dat op mijn manier weer terug te gaan pakken en zorgen dat ik snel weer de oude wordt.
 
Beschrijf jezelf in 3 woorden: Verlegen, doorzetter en blond, haha.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Wees jezelf dan kom je het verst en geef het vooral nooit op. Ook niet als je 2-0 achter staat. En roddel niet achter mensen hun rug om want dan werk je alleen mensen tegen je.