Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Rilana Erades

Road to the Winmau met Rilana Erades

RilanaErades

Nog enkele weken te gaan voordat in Hull de Winmau van start gaat. Namens Nederland zal er een grote groep met deelnemers en supporters afreizen, waarbij wij zo goed als alle geplaatste deelnemers edezelfde vragenlijst voorleggen waarmee we vooruitblikken op het toernooi. Vandaag was het de beurt aan Rilana Erades en zij gaf de volgende antwoorden.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mij geplaatst voor de Winmau World Masters 2010 via Nederlandse selectie.
 
Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis af naar Engeland met mijn gekke vriend ”Mark”. 
 
Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Gewoon mijn standaard trainingen en een week of twee voor de Winmau ga ik extra trainen in Cafe Wellekom in Katwijk met Elmer Kralt.
 
Ga je nog met iemand speciaal trainen: Meestal voor belangrijke toernooien train ik extra met Elmer Kralt en Wim Mink.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Dat het een gezellig weekend wordt met veel Nederlands succes. En ik hoop mijn eigen niveau te kunnen halen.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Lekker ontspannen en Hull een beetje bekijken. 
 
Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk dat ik een gevaarlijke outsider kan zijn op dit moment. We zullen daar wel zien hoe het allemaal gaat lopen.
 
Beschrijf jezelf in 3 woorden: Gretig, gezellig en zorgzaam.

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van dit interview: Ik wil via deze weg alvast mijn sponsors VEZA.WS, Mariflex, Oranjebar en mijn ouders bedanken voor de steun en het vertrouwen in mij.