Home algemeen nieuws Road to the Winmau met Ryan de Vreede

Road to the Winmau met Ryan de Vreede

RyandeVreede1

Vandaag blikken we samen met Ryan de Vreede vooruit op één van de belangrijkste toernooien binnen de dartswereld, de Winmau World Masters. Eind oktober is het weer zover en ook Ryan zal hierbij aanwezig zijn. Momenteel bezet hij de 10e plek op de NDB ranking wat opmerkelijk te noemen is gezien de goede start die hij kende tijdens de eerste drie rankings van dit jaar. Om erachter te komen wat er gaande is en om vooruit te blikken richting eind oktober legden we hem de volgende vragen voor.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mij geplaatst door de Centerparcs Masters 2009, het Open Polen 2010 en het Open belgie 2010 te winnen.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis met de auto en de boot. Ik ga met Ricky de Vos en Jeffrey de Zwaan samen met zijn vader.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Zoals de meeste mensen weten ben ik eind augustus geopereerd en ik ben nu zo’n 2 weken later weer een beetje begonnen met darten. Ik ga zoveel mogelijk trainen om weer terug op niveau te komen en dan zullen we zien wat we er van kunnen maken in Hull.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Ja, samen met Ricky de Vos, Jeffrey de Zwaan, Jimmy Hendriks en Toon Greebe. Misschien nog wel met meer.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht dat het heel gezellig gaat worden en hopelijk nemen we een titel mee naar Nederland.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Relaxen en kijken bij de andere die op dat moment wel moeten gooien.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk dat ik wel een favoriet ben voor de titel. Ik ben ook voor niemand bang maar iedereen kan van elkaar winnen en er is op het moment niet echt een beste jeugdspeler in de wereld.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Aardig – jongen – tje

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Nee.