Sevenum Darts Festival 2021 gaat volgend weekend niet door algemeen nieuws
algemeen nieuws

Sevenum Darts Festival 2021 gaat volgend weekend niet door

Sevenum Darts Festival 2021 gaat volgend weekend niet door

De organisatie van het Sevenum Darts Festival heeft besloten om het toernooi dit jaar geen doorgang te laten vinden. Vanwege de aangescherpte maatregelen is er nog naar de mogelijkheid gekeken voor een alternatief waarbij de dartspelers zelf konden kiezen of men hiervoor open stond.

Uit de poll kwam dat een meerderheid van de deelnemers vanwege de huidige coronacijfers niet wou deelnemen en dus heeft de organisatie besloten om het toernooi te cancelen.

Alle deelnemers ontvangen het inschrijfgeld en betalingen voor de bungalows retour.

Organisatie: "Na een enquête onder de deelnemers waarbij ruim 60% afziet van deelname heeft de organisatie besloten voor ieders gezondheid om het dartsfestival te annuleren. Dit doen we met spijt in het hart, maar het welzijn van de spelers heeft in dit geval voorrang. Wij zullen zo spoedig mogelijk de inschrijfgelden terug storten, ook de reservaties van de bungalows die al betaald zijn, zullen worden terug gestort."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws