Team Target bij introductie nieuwe pijlen: Carrera Azzurri Cortex serie algemeen nieuws
algemeen nieuws

Team Target bij introductie nieuwe pijlen: Carrera Azzurri Cortex serie

Team Target bij introductie nieuwe pijlen: Carrera Azzurri Cortex serie

Target Darts heeft wederom een nieuwe serie nieuwe pijlen gelanceerd. Hiervoor was 'Team Target' in het hoofdkwartier van Target te Essex bij elkaar gekomen om de nieuwe serie van het bedrijf te promoten. Kersverse World Matchplay kampioen Phil Taylor, huidige Lakeside kampioen Stephen Bunting en World Grand Prix 2013 finalist Dave Chisnall waren bij de bijzondere introductie aanwezig, evenals oud BDO wereldkampioen Keith Deller, voormalige nummer één van de wereld Colin Lloyd, BDO topspeler Darryl Fitton en de snelste speler in het PDC circuit Ricky Evans.

Tijdens het evenement werd de nieuwe Target Darts onthuld, de Carrera Azzurri Cortex serie. Zie foto onderaan. Ook zijn er voor alle 'Target spelers' aparte darts ontworpen zoals het 'Pixel Grip' model voor Dave Chisnall, de 'Nano Grip' voor Stephen Bunting en de 'Generation 2' voor Adrian Lewis die niet bij de introductie aanwezig was. Tijdens het evenement werden speciale genodigden en handelaren door 'Team Target' vermaakt door middel van single en koppel demo's.

Phil Taylor die zich in februari dit jaar bij Target Darts aansloot, kende een stroeve start met zijn nieuwe 'Power 9FIVE' pijlen. Maar na wat gesleutel aan de pijlen is The Power weer op zijn best. Op de afgelopen World Matchplay liet de nummer twee van de wereld zien dat hij nu over het juiste materiaal beschikt.

'Ik denk dat Target het juiste bedrijf is om mijn carrière een verdere impuls te geven en tot nu toe hebben mijn prestaties er ook baat bij gehad zegt Phil Taylor. Ik heb van alles geprobeerd en moet mijn sponsor Target bedanken voor de steun en hulp bij het sleutelen aan mijn pijlen. Zij hebben zoveel geduld gehad en hebben alles gedaan wat ik hen vroeg'.

'Ik kijk uit naar de komende vijf jaar met Target en ben van plan om mij gedurende deze periode alleen maar te concentreren op het winnen van toernooien. 'Pijlen wisselen' is een gok maar ik heb er vertrouwen in dat het zal werken. Je moet vertrouwen hebben in je pijlen. Darts is niet alleen maar aan de oche staan en pijlen naar het bord gooien. De hele voorbereiding moet goed zijn'.

Op de facebook pagina van Target darts zijn meerdere foto's te zien.

Team Target bij introductie nieuwe pijlen: Carrera Azzurri Cortex serie

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws