Home algemeen nieuws We mogen weer! Open 170- en 501-toernooi Mydartstraining

We mogen weer! Open 170- en 501-toernooi Mydartstraining

mydartstraining.com
Credits foto: mydartstraining.com
 
We mogen weer! We starten met een open 170-toernooi om weer even in een ritme te komen om vervolgens de dag te vervolgen met een open 501-toernooi. Wij vragen een ieder verantwoord met zijn of haar gezondheid om te gaan.
 
Regel numbero uno
Voel je je niet goed? Niet komen! Had je je aangemeld kan je je ter allertijden afmelden middels een whats-app bericht naar 0648250458. Uiteraard niet als excuus gebruiken om voor een andere reden niet te komen. Wij respecteren elke afmelding.
 
Regel numbero dos
Mondkapjes zijn verplicht binnen te dragen. Dit is om binnen de gezelligheid ouderwets te waarborgen, Wij vragen hier je begrip voor en mocht je dit vervelend vinden.. Niet komen! Middels de mondkapjes willen wij vermijden dat speeksel onnodig wordt verspreidt tijdens het babbelen.. Tijdens de wedstrijd is een mondkapje uiteraard niet verplicht en buiten ook niet.
 
Regel numbero tres (Mucho belangrijk)
Mark Rutte heeft aangegeven dat de spelers die “zo goed” zijn maar dat niet laten zien aan het bord, de toeschouwers het mondkapje over de ogen mogen zetten.. De mondkapjes hebben bij Mydartstraining direct een dubbele werking! Tijdens het schrijven hoef je geen mondkapje op. Eentje in je zak mag echter wel voor het geval dat het echt niet om aan te zien is..
 
Gezelligheid staat voorop! We snappen wel allemaal dat we geen wedstrijdritme hebben, maar we krijgen het wel weer door meteen twee verschillende toernooien aan te bieden!
 
Neem je verantwoordelijkheid ten aller tijde. Voel je je niet oke meld je af op de dag middels een whatsapp. Wij zorgen voor elkaar en hierbij is verantwoordelijkheid in deze tijd een belangrijke pré. Let er wel op dat als je je afmeld we iemand anders hiervoor moeten hebben teleurstellen. Doe dit dus alleen bij nood aub! Eerdere afmelding is altijd gewenst dan op de dag zelf, maar op de dag zelf is met deze maatregelen ook akkoord.
 
Ja leuk die regels.. Vanaf hoe laat kan ik bier drinken?
Als je je goed voelt is onderstaand de planning..
11.00u Locatie open
12.30u Start 170 toernooi. Elke leg vanaf 170 starten. Heb jij thuis de dubbels een beetje getraind? Kom het hier laten zien!
16.00u Start 501 toernooi –> Triples for show.. Doubles for ..! Lets GO. Na lange tijd mogen we weer! Spelplezier staat voorop en elke 180 is een kraslot!
 
De inschrijving voor beide toernooien is geopend tot 30 minuten voor aanvang van het toernooi. Wij vragen een ieder vriendelijk op tijd (minimaal 30 minuten voor aanvang van het toernooi) te zijn middels de verplichte administratie werkzaamheden voor aanvang van het toernooi. Dit gebeurt middels een aanmeldformulier dat ingevuld dient te worden bij het inschrijven.
 
Inschrijving 170 toernooi €7,50
Aanmelden 170 toernooi tot en met 12.00 op locatie. Ben je later? App dit naar telefoonnummer 06-48250458. Wij rekenen erop dat je op tijd bent zodat we direct kunnen starten.
 
Inschrijving 501 toernooi €10
Aanmelden 501 toernooi tot en met 15.30u op locatie. Ben je later? App dit naar telefoonnummer 06-48250458. Wij rekenen erop dat je op tijd bent zodat we op tijd klaar kunnen zijn.
 
Toernooi format
Beide toernooien starten in poules met daarop volgend een winnaars & verliezers-ronde.
Poules 170 best of 7 legs
Poules 501 best of 5 legs
Bij eventuele “poules van 6” worden de wedstrijden in de poules ingekort. 1 t/m 4 zal doorgaan naar de winnaarsronde als deze wijze wordt toegepast.
Knock-out fase
t/m laatste 16 laatste 8 finale
170 best of 9L 170 best of 9L 170 best of 11L
501 best of 5L 501 best of 7L 501 best of 9L
 
Prijsjes
Elke TON+ finish tijdens het 170 toernooi is een kraslot waard.
De speler met het meest aantal 170F tijdens het 170 toernooi ontvangt een prijs
Elke 180er is tijdens het 501 toernooi een kraslot waard
 
Locatie toernooi
Café ’t Wapen van Almere
Open 11.00u – Gratis parkeren voor de deur!
Adres Hengelostraat 8a
Wegens heropening is vooraanmelding een pré. Doe dit via
 
Let op! Aanmeldingen via Whats-app zijn geen officiële aanmeldingen. Gebruik deze alleen voor afmeldingen!