Willy van de Wiel "Als ik met een orca moet gooien heb ik een paar heftrucks nodig" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Willy van de Wiel "Als ik met een orca moet gooien heb ik een paar heftrucks nodig"

Willy van de Wiel "Als ik met een orca moet gooien heb ik een paar heftrucks nodig"

Rijenaar Willy van de Wiel gaat vanmiddag voor de 2e keer in zijn nog korte dartscarriere op het Lakeside podium spelen. Dit jaar zal hij met John Walton als eerste tegenstander geen makkelijke eerste ronde hebben. Vlak voor vertrek naar Engeland stelde wij Willy nog even snel een aantal vragen.

Willy je vertrekt morgenochtend richting Lakeside, hoe ga je oud en nieuw vieren in Engeland ?

Weet ik niet is voor mij de eerste keer dus weet niet of ze vuurwerk hebben maar een paar drankjes erbij met de darters daar denk het wel ja.

Je bent dus al op tijd in Engeland, hoe ziet het schema voor de vrijdag eruit ga je veel ingooien of juist relaxen ?

In de middag denk ik een paar uurtjes en dan 'savonds paar uurtjes trainen, lekker op tijd naar bed en dan knallen op het podium hoop ik.

Hoe hebben de laatste weken er voor jouw uitgezien heb je extra getraind voor Lakeside en zo ja hoe heb je getraind met wie en welk systeem ?

Heb week 53 nog gewerkt tot woensdagmiddag toen kerstborrel gehad en vanaf 2e kertsdag ben ik ziek op bed geweest dus heb weinig getraint alleen met Roy vd Berg maandag avond en gister middag met Benito en Rob de Waal bij dartcorner in Tilburg alle partijen waren best of 5 best of 5. Ik ben nu bijna beter alleen nog een beetje hoesten.

Hoe goed ken je John Walton en waar liggen je kansen denk je ?

Ken hem niet goed ook nog nooit tegen gespeeld. Kansen zijn er zeker had zwaarder kunnen loten het enige voordeel bij hem is de ervaring op lakeside dat ontbreekt bij mij nog.

Is er nog iets speciaals wat je doet op het moment dat je opkomt, hiermee bedoelen wij een Toon Greebe die opkomt met FC Den Bosch sjaal, een Jelle Klaasen die roosjes gooit tijdens Premier League, heb jij nog iets in peto ?

Nee als ik met een orca moet gooien heb ik een paar heftrucks nodig denk ik, en dan is heel de zaal leeg zou zonde zijn hahahaha. Nee wil gewoon darten verder niets.

Wanneer is Lakeside 2010 geslaagt voor Willy van de Wiel ?

Als ik als winaar het podium af loop met die beker in mijn hand of een 9 darter gooi.

Dan nog even heel wat anders Remco van Eijden en Jan van der Rassel komen terug naar de BDO wat vind je daar van ?

Altijd gezellig toch zijn 2 goeie darters dus kan het niveau alleen maar beter worden. Welkom heren!!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws