Willy van de Wiel "Dit niveau is niet normaal" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Willy van de Wiel "Dit niveau is niet normaal"

Willy van de Wiel "Dit niveau is niet normaal"

Direct na de gewonnen halve finale op het Europees Kampioenschap in Turkije hebben wij contact gehad met Willy van de Wiel. Hieronder de vragen die we hem hebben gesteld en de antwoorden van Willy die Nederland de tweede finaleplek heeft bezorgt. Morgen zal hij in de finale aantreden tegen Martin Phillips.

De finale van het EK wat moet jij je lekker voelen?
Dit is niet normaal! Ik pak Ronny Huybrechts, Robert Wagner en Martin McCloskey. Alles valt en zojuist tegen Mike Veitch gooi ik een 10-darter om 5-3 te maken. Hij mist 32 met 3 pijlen voor 5-4 en ik gooi 80 uit met 2 keer dubbel 20 en win met 6-3. Dit is echt mijn dag man! Echt super om alles te gooien wat je wil!

Wat ga je doen vanavond om je voor te bereiden op de finale tegen Martin Phillips?
Zuipen! Haha, nee grapje. Even een pilsje drinken met de jongens en dan lekker op tijd naar bed. Dit is een mooie kans.

Is het niet lastig om alle adrenaline die je net hebt opgebouwd in het singletoernooi weer om te zetten naar de koppels?
Nee hoor Joey is ook beest en we gaan lekker knallen. Puntjes pakken voor Nederland en morgen lekker team- en singlefinale spelen en ik zou daar nog heel graag een koppelfinale aan vast plakken!

Willy bedankt dat je zo snel aan de telefoon kon komen.
Geen probleem. Ik ga mijn best doen en spreek je morgen!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws