Winmau komt naar de huiskamer met uniek videomateriaal algemeen nieuws
algemeen nieuws

Winmau komt naar de huiskamer met uniek videomateriaal

Winmau komt naar de huiskamer met uniek videomateriaal

Winmau is gestart met een special online video kanaal voor unieke darts momenten en introducties. Kijkers zullen op een unieke manier kennis maken met Winmau. Vanaf juni 2012 zullen de Winmau fans dichter dan ooit bij de sport en de spelers zijn. Dit nieuwe online kanaal zal een fantastische plek zijn om van de exclusieve uitzending over de Winmau spelers te genieten. Dit zowel op toernooien, de trainingen en exclusieve beelden van nieuwe producten.

Winmau TV heeft al een aantal exclusieve filmpjes via YouTube en zal binnenkort ook worden gehost op winmau.com.

Ian Flack, Sales &,Marketing Director van de Winmau, zei: "De televisie en de media-aandacht voor onze sport groeit in een enorm tempo en darts fans zijn hongerig naar meer exclusieve content met betrekking tot de producten die ze kopen en de spelers die ze willen zijn. Wij gaan niet elke minuut van elk dartspel laten zien maar het zal een kanaal zijn gewijd aan de darts die iets heel anders zal tonen dat ook iemand heeft getoond. Wij kunnen u helpen het hele verhaal te vertellen van het dart seizoen, met achter de schermen beelden van onze spelers tijdens toernooien. We hebben grote plannen voor een rijke line-up van exclusieve programma's gewijd aan de spelers, het overbrengen van het drama van het jaar op tournee en het verkennen van de technologie achter onze producten. Winmau demonstreert een ander voorbeeld van de waarde die we voor onze klanten en darts fans creëren door middel van onze content en product leadership ".

De volgende video's zijn momenteel beschikbaar op de Winmau TV:
Dean Winstanley Interview en praktijk Tips klik hier
Steve Beaton Interview en praktijk klik hier
Tips Blade 4 Promotional Video klik hier
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws