World Seniors Darts Championship: Painter wint kraker van O'Shea algemeen nieuws
algemeen nieuws

World Seniors Darts Championship: Painter wint kraker van O'Shea

World Seniors Darts Championship: Painter wint kraker van O'Shea

Vandaag ging de World Seniors Darts Championship van start en Robert Thornton en Bob Anderson openden de avond. Daarna volgden Peter Manley tegen Deta Hedman en Tony O'Shea tegen Kevin Painter. De avond werd tot slot afgesloten door Darryl Fitton en Richie Howson. De komende 4 dagen is dit WK voor senioren gratis te volgen via .

Speelschema World Seniors Darts Championship
Donderdag 3 februari
Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
Robert Thornton 2-0 in sets (3-2, 3-0, 3-0) Bob Anderson
Met 3-2 is de eerste set naar Thornton gegaan maar hij maakte het nog erg spannend. Hij kwam op een 2-0 voorsprong maar zag Anderson met onder andere een 116-finish naderen naar 2-2. In de laatste leg opende Thornton met tweemaal 180 en trok overtuigend set 1 naar zich toe. In de tweede set kon Anderson geen leg meer afsnoepen en deze won Thornton met 3-0 en dezelfde score kwam in set 3 op het scorebord. Maar voor de winnende dubbel wist Bob Anderson wel nog net zijn eerste en enige 180-er te gooien gevolgd door zijn bekende viering met de vinger.

Peter Manley 3-1 in sets (1-3, 3-0, 3-1, 3-1) Deta Hedman
De eerste set ging met 3-1 naar Hedman maar in set 2 sloeg 'One Dart' toe en hij trok de set naar zich toe zonder legverlies. In de twee sets daarna kreeg Hedman slechts 1 leg op het bord per set en ze gooide zich nog 'dood' vanaf 126 nadat Manley matchdarts had gemist.

Tony O’Shea 2-3 in sets (2-3, 2-3, 3-2, 3-1, 4-6) Kevin Painter
De heren maakten er een ware kraker van die naar een beslissenden laatste set ging. Het zou uiteindelijk zelfs naar een tie-break gaan waarbij Painter een 156-finish finish gooide om er 4-4 van te maken en in leven te blijven. Deze klap kwam O'Shea niet meer te boven en Painter won het duel.

Darryl Fitton 2-3 in sets Richie Howson
Daar waar de partij tussen O’Shea en Painter een kraker werd was dit ook het geval voor de laatste partij van de avond. Fitton en Howson lieten het aankomen op de laatste beslissende set waarin The Owl toesloeg.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws